Следва

Мокасините завлядяват света

Отпразнувахме появата на Polo Ralph Lauren. Евгени Минчев - един от специалните гости на събитието

Всички обичат Ralph Lauren спокойно би могла да се нерече нова, мъжка версия, на най-женския от женските...

All fashion преди 14 години

Всички обичат Ralph Lauren спокойно би могла да се нерече нова, мъжка версия, на най-женския от женските сериали "Сексът и градът". Абсолютен и безспорен класик сред мъжагите, които си падат по луксозни спортове, е и линията Polo на един от най-обичаните америакснки дизайенери.

Господата, които вече го познават, сигурно знаят и факта, че Polo Ralph Lauren е в България от вчера, и то официално, в магазините на Агресия Груп.

С откриващо ревю на последната колекция бе отпразнувана грандиозната поява на линията на „Polo Ralph Lauren- Blue" в България.

Бутикът на „Алабин” № 60, на най-голямата шивашка компания у нас, вече е официален представител на реномираната американска марка. 



На откриването присъстваха едни от най-изявените ценители на мъжката мода - лицето на „Агресия” - господин Вальо Михов, собственикът на бутиците за бижута и диаманти “SSG” - Момчил Михайлов и светският "лъв" - Евгени Минчев, който се изяви и като водещ. На Евгени харесхаме палтото с голяма кожена яка и очилата D&G.

Мисис България 2008 Милена Шаркова и Мисис България Свят 2009 Лазарина Стефанова, също показаха уважение към Polo Ralph Lauren.

Собствениците на „Агресия Груп”, господин Александър Антов и съпругата му г-жа Мария Антова, както и мениджърът на компанията, г-жа Мая Асенова, приветстваха гостите лично и им благодариха за присъствието.



Колекцията за пролет-лято 2010 на Polo Ralph Lauren налага цветове и материи, с които българският мъж ще изглежда едновременно елегантен, a и в крак с последните модни тендинции при casual визията.

За всички ценители и почитатели на Polo Ralph Lauren сме подготвили специален репортаж, включващ селекция от дрехи и аксесоари на марката. Очаквай подробности.
 

More All fashion