Следва

Преса и бюст за завиждане: Меган Фокс в неон от Jacquemus

Дженифър Анистън и перфектните дънки за лятото - свободни, прави и middle waist

Лек ориентир от нас за вас къде да потърсите от същото

 

Celebrities преди 1 година

Дженифър Анистън, свежа и секси, бе забелязана от колегите с фотоапарати в района на Бевърли Хилс, на път за посещение в салон за красота. За неофициалните си задачки във въпросния ден 53-годишната актриса бе избрала спокоен и стилен тоалет.

Дженифър носи черен топ без ръкави и широки сини дънки с права кройка и средна талия (виждаме, че актрисата е предпочела да навие малко крачолите, вероятно заради жегата,, защото със сигурност този прийом отдавна не е хит). Звездата завършва визията си със сламена шапка, черна чанта през рамо, авиаторски слънчеви очила и джапанки. Шик непринудеността на тоалета ни накара да се замислим, че този тип облекло и в частност неговия "крайгълен камък" - джинсите със свободна кройка, от хубав деним, с класически силует, са покупка, с която никога и при никакви обстоятелства няма как да сбъркаме. По-долу в линка са 5 подобни чифта на тези на госпожа Анистън, по които препоръчваме да помислите - от класни марки, универсално скроени, красиви на цвят (четете още: Светивалентинско: най-готините появи на Дженифър Анистън в малка секси черна рокля).   


Acne Studios, 605лв


Calvin Klein, 255лв


Agolde, 480лв


Agolde, 525лв

Alexander Wang, 890лв

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 10 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.