Следва

Ваканцията на известните: Ким в микро бикини и прочие красота

Преса и бюст за завиждане: Меган Фокс в неон от Jacquemus

Най-привлекателна лисица в, меко казано, топ форма 

Celebrities преди 1 година

Титлата "Мис изключителни коремни мускули и най-красиви гърди в Лос Анджелис" определено бихме присъдили на Меган Фокс. Красавицата надмина колежките си от звездната компания първите красавици на Холивуд, отивайки на концерта на любимия си Machine Gun Kelly в неонов костюм на Jacquemus (четете още: Jacquemus, Fall 2022, READY-TO-WEAR).

Ефектно горнище с пикантни бели детайли подчертава по най-добрия измислен на света начин гърдите и раменете на звездата, като в същото време разголва стоманено очертания корем. Искане се да намерим кусур, но няма! Очевидно е настъпил моментът, в който трябва да разпечатаме снимката на Фокс и да я закачим на видно място за допълнителна фитнес мотивация (четете още: Розови: Меган Фокс и Machine Gun Kelly на премиерата на документалния му филм).

PS. В ръцете на Меган е прекрасната жълтозелена чанта на YUZEFI.

Съжаляваме, Емили, но Джулия Фокс има най-добрата коремна преса в Холивуд

More from View Sofia

Животът и голямата любов на Ести Лаудер - жената, която завинаги промени света на красотата

Celebrity beauty преди 4 години

Архивна история за красотата, успеха, мечтите и визията, придаващи смисъл на живота (дата на публикуване 14.06.2011г.), значима в исторически план колкото и ролята на самата й носителка в контекста на бюти и козметичната индустрия. За историята на живота на Жозефина Естер Менцер и голямата й любов Estée Lauder, четем в редовете по-долу.

Франция планира да конфискува вилите и яхтите на руски олигарси

Celebrities преди 2 години

Френският президент Еманюел Макрон на фона на военната "специална операция" в Украйна поиска инвентаризация на имуществото на руските олигарси от списъка със санкции, намиращо се във Франция  

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 21 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.