Следва

Улично куче се "самопокании" на сватба и не пожела да си тръгне, младоженците си го взеха

Ваканцията на известните: Ким в микро бикини и прочие красота

Чудесна алтернатива на обикновения бански 

 

Celebrities преди 1 година

Няколко поредни дни Ким Кардашян прекарва делничните си дни на океана, като не пропуска да демонстрира успехите, постигнати във фитнеса. Очевидно е, че любимата на Пийт Дейвидсън е на крилете на любовта, тя буквално цъфти, да не говорм, че стриктната диета и многото тренировки определено се отплащат доста добре в нейния случай. На снимките на папараците звездата изглежда страхотно: стоманените коремни мускули са подчертани от високи сребърни бикни, а тенът - от ярко син тесен топ, в който можете безопасно да плувате, безопасно да се печете и безопасно да прелъстявате всички наоколо. Освен чудесна алтернатива на твърде изрязаните, често скучновати бански от две части, поради идеално постигнатия тук контраст на формите, другото, което ни трябва са пуснати рошави руси коси като на русалка и чифт много модерни слънчеви очила (четете още: Цялото интервю на Ким Кардашян за Vogue: искрена, красива, сериозна, щастлива). 

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 21 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 18 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.