Следва

Стана ни интересно: как всъщност Кейт Мидълтън иска да кръсти принц Джордж (и защо не успява)

Срамна страница: Рики Мартин в афера с племенника си, наказанието е затвор до 50 години

Рики Мартин отново е в центъра на скандални новини. В началото на юли пресата съобщи, че мъж е обвинил певеца в домашно насилие и полицията се опитва да връчи на Мартин ограничителна заповед срещу предполагаемата жертва

 

Celebrities преди 1 година

Сега излизат още по-шокиращи подробности: според испанското издание Marca мъжът, пострадал от действията на Рики, се оказва собственият му племенник.

Изданието, цитирайки брата на 50-годишния изпълнител, пише, че 21-годишният Денис Санчес се е обърнал към съда, заявявайки, че той и известният му чичо са имали любовна връзка. Твърди се, че връзката е приключила по инициатива на Денис в началото на 2022 г., но Мартин „не приел раздялата“ и започнал да преследва младия мъж. Както уточнява Marca, ако вината на певеца бъде доказана, той може да получи до 50 години затвор за кръвосмешение (четете още: Бюти тайните на Рики Мартин, вкл. лед, алкална вода, никакво месо и още).

На 21 юли Санчес ще даде показания в съда. Адвокатите на Мартин излязоха с изявление, в което отричат всички обвинения, позовавайки се на психичното заболяване на племенника на певеца:

За съжаление човекът, който отправя тези обвинения, страда от сериозни психични проблеми. Разбира се, Рики Мартин никога не е имал и няма да има сексуална или романтична връзка с племенника си.

Самата идея, че това е възможно, известният адвокат на звездата нарича "не само фалшива, но и отвратителна":

Всички се надяваме, че този човек ще получи помощта, от която спешно се нуждае. Но най-вече чакаме тези ужасни обвинения да бъдат опровергани, след като съдията се запознае с фактите.

Припомняме, че Рики Мартин е женен за художника Джуан Йосеф от 2017 г.. Двамата заедно отглеждат трима сина и една дъщеря (четете още: Рики Мартин вдигна тайна сватба).

В началото на юли стана известно, че бившият мениджър на Мартин Ребека Дракър е завела дело срещу звездата, че не й е платил за работата. Жената споменава как през септември 2020 г. е спасила певеца от краха на кариерата му - според нея тогава някой е заплашил публично да повдигне обвинения срещу певеца и ако това се случи, "последствията ще бъдат катастрофални". 

More Celebrities