Следва

Вдъхновение и красота - dm украсява София с изкуство

Ето я втората, "гола" булчинска рокля на Джей Ло - кутюр като от филм

И ние, като Бен Афлек, сме без думи - на пищната латина Дженифър наистина й отива всичко. Друга булка в това преукрасено творение на един от водещите майстори на булчински тоалети от висок клас в света можеше и да изглежда "подчинена" на роклята си, не и госпожа Афлек 

 

Celebrities преди 1 година

Новината, която „взриви интернет” и не спира да се обогатява с нови подробности е изненадващата сватба на Дженифър Лопес и Бен Афлек, случила се на 16 юли - събота, в Лас Вегас. Всъщност, колко да е изненадваща, след като двамата се обичат от повече от 20 години, а през април тази година и си обещаха брак, припомняме тук. 

Преди коафьорът на звездата да успее да публикува снимка на булката в булчинска рокля, с  което стана първият човек, повдигнал завесата над случващото се, се оказа, че Джен е взела два тоалета в малкия бял параклис, като вторият е невероятно пищен и изобщо не се вписва в дрескода на събитието, както бе обявен от певицата, а именно fun & casual. „Casual“ според стил разбиранията на красивата булка очевидно се отнася до иначе много пищната рокля от сватбената линия Zuhair Murad Mariage. Само преди три месеца моделът бе представен пред публиката в колекцията Пролет/Лято 2023 на прочутия дизайнер на сватбени одежди. Роклята е елегантна, с паднали ръкави и дълбоко деколте, като освен това е „и гола“ - полата, както и воалът, са от тънка прозрачна дантела (четете още: Новата сватбена колекция на Zuhair Murad: пищност, лукс, фантазия).

Символично и пророческо е, без съмнение, че в последния си филм „Омъжи се за мен“, който дебютира по екраните навръх Свети Валентин, актрисата в главната роля, именно мадам Лопес, вече Афлек, също бе облечена в Зухаир Мурад. Допускането, че се касае за публична репетиция за свещената и интимна сватба на г-н и г-жа Афлек в този момент изглежда повече от реално (четете още: Дженифър Лопес, една булка на 50!).  

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.