Следва

Зверските хранителни и спортни навици на Меган Фокс - повторете, ако можете...

Любовта трае 4 години: Емили Ратайковски приключи със съпруга Себастиан

Емили Ратайковски и Себастиан Беър-Маклард вече не са заедно.

 

Celebrities преди 1 година

31-годишният модел се раздели с 41-годишния актьор, от когото има син. Твърди се, че причината за това решение е, че Себастиан е кривнал от правия път и е изневерил на мацката с разкошна фигура. И не става дума за единична забежка. 

Слухове за раздялата започнаха да циркулират миналата седмица, когато Емили бе снимана на разходка без брачната си халка на ръката. По-късно източник, близък до двойката, потвърди новината (четете още: Lunchtime Shopping: 5 неща, с които сме Емили Ратайковски на почивка в Италия).

„Разделиха се наскоро, като решението беше на Ем. Ще се справи, тя е силна и съсредоточена върху сина си. Тя обожава майчинството", каза източникът пред People.

По-рано друг източник потвърди пред Page Six, че съпругът е изневерявал на Емили многократно по време на брака им. 

Двойката се ожени през февруари 2018 г. след само няколко седмици връзка. Емили обяви, че е бременна през октомври 2020 г., а синът им Силвестър се роди през март 2021 г. (четете още: Бременността не е причина да не се излегнеш по бикини на плажа - като Емили Р.)

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 час

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 22 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.