Следва

Да бъдеш кафе шампион: националният бариста шампионат на Starbucks се проведе в Sofia Ring Mall

We Love: стегната, лаконична, бизнес Меган Маркъл на срещата на ООН

Херцогинята на Съсекс отслабна с 10 кг и се върна към обичайния си имидж отпреди "мегзит"-а. Кралските фенове се радват!

 

Celebrities преди 1 година

На 18 юли започна новото кралско мини-турне на принц Хари и Меган Маркъл. Този път двойката пристигна в Ню Йорк за среща на ООН: херцогът на Съсекс бе поканен като говорител на срещата на върха като част от Деня в памет на Нелсън Мандела (четете още: Double Trouble: Меган VS Кейт на църковна служба за юбилея на Кралицата).

Меган Маркъл, както подобава на вярна съпруга и равноправен партньор, последва съпруга си на важното мероприятие. Очевидно е, че тя активно се е подготвяла за срещата на върха: след пътуване до Лондон Меган мина на строга диета и тренира усилено с треньор. Резултатът: минус 7-10 кг, уверена грациозна походка и тънка талия, и всичко това опаковано и стилизирано перфектно за случая.


Първа официална фотография на Лилибет - сладка лейди, копие на прабаба!



Double Trouble: Меган VS Кейт на църковна служба за юбилея на Кралицата


Херцогинята очевидно е решила да се върне към своя кралски стил, с който започнахме да я разпознаваме през 2018 г. Тя напълно повтори външния си вид от тъмнозелена пола и топ на Givenchy, които нашумяха от нейното посещение в Ирландия преди 4 години. Феновете са сигурни: Меган е решена да върне кралския си имидж. Вероятно падащите рейтинги и новите PR съветници принуждават херцогинята да се върне към онова време преди няколко години, когато светът на практика се оказа в краката й. Съгласете се, че е налице дежа вю - Меган е същата, просто две деца по-късно и куп нелеки преживелици. Иначе, разликата е в аксесоарите, често стилово - вместо бежови чанта и обувки, имаме черни, което също приемаме като вид еволюция. Браво!  

More Celebrities