Следва

Букет слънчогледи за Олена Зеленска в Белия дом - първата дама на Украйна в съвършен тоалет

Ваканцията на известните: Ева Лонгория, чудна мама в бяло

Aging like fine wine...

Celebrities преди 1 година

47-годишната звезда бе заснета (отново) на плажа в Марбея с дългокосия си малък принц Сантяго, на 4. Красивата актриса носи цял бански на Myra Swim - секси американска марка за бански и прочие плажни артикули, изключително любима на световните звезди с хубави дупета и крака - от Джей Ло през Елза Патаки до Дуа Липа и Кая Гербер - списъкът е огромен и е тук, на мястото за автореклама на фирмения сайт. Моделът на мама Ева е цял, бял, високо скроен в предната част на гърдите, за сметка на много отворената извивка на бедрата и тази под мишниците - запазена марка в кройките на фирмата-производител. Ефектният артикул струва сравнително скъпо - 190 долара, но пък приляга на тялото разкошно (Четете още: We Love: цял бял бански, като на младата Клаудия Шифър и откъде го взимаме).


Ваканцията на известните: Ева Лонгория, just perfect


Ева, неустоимо чаровна в лятното безвремие, което си е подарила, сподели снимки със Сантяго в социалните мрежи. На тях, освен чудно настроение, виждаме още приятно доловима близост между мама и дете, идеално подбрани аксесоари, ярък цвят за акцент и много, много dolce vita.  

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 8 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.