Следва

Доза секс в сряда: Брат Пит и ленената пола в Берлин...

Букет слънчогледи за Олена Зеленска в Белия дом - първата дама на Украйна в съвършен тоалет

Президентът Байдън поздрави украинската първа дама Олена Зеленска с букет слънчогледи във вторник, за да покаже подкрепата си за борбата на страната си срещу петмесечната руска инвазия.

Celebrities преди 1 година

Приветствието от страна на Байдън не беше оповестено в пресата предварително. От Белия дом анонсираха пред репортери единствено, че първата дама Джил Байдън ще поздрави гостуващата госпожа Зеленска.

Букетът на президента включваше, освен слънчогледи, и сини хортензии - като сините и жълти цветове на знамето на Украйна, както и бели орхидеи, символ на надежда и подкрепа. 


Първата дама Джил Байдън прегръща украинската първа дама Олена Зеленска, докато президентът Байдън държи букета за гостенката. 

44-годишната първа дама на Украйна е на посещение във Вашингтон, като целта са разговори с американските лидери относно многомилиардните усилия за въоръжаване на армията на Киев и финансовата подкрепа за правителството на страната, което се бори с ужасяващото нахлуване на руския президент Владимир Путин, което е в ход почти половин година.


Зеленска трябва да говори пред Конгреса днес. 


Преди това знаково посещение, първата дама Джил Байдън се срещна със Зеленска в Деня на майката в Украйна, припомняме тук..

Байдън не се присъедини към последвалата среща в Синята стая между делегацията от украинци, водена от Зеленска, и представителите на САЩ, водени от Джил Байдън, втория джентълмен Дъглас Емхоф и посланика на САЩ в ООН Линда Томас-Грийнфийлд.

Джил Байдън, домакин на срещата, припомни изненадващото си посещение за Деня на майката в Украйна, където се срещна със Зеленска.

„Едно от нещата, които казах, когато се върнах, беше, че не можете да отидете във военна зона и да се върнете, и да не почувствате скръбта и болката“, каза американската първа дама.

Иначе, вчера репортерите бяха изведени от залата, преди Зеленска да говори.

Украинската първа дама ще се обърне и към членовете на Конгреса в сряда от името на съпруга си, украинският президент Володимир Зеленски, който ръководи неочаквано твърдата съпротива на нацията си срещу атаката на Русия.


Зеленска присъства на среща с първата дама Джил Байдън в Синята стая на Белия дом.

Джо Байдън все още не е посетил Украйна, за да покаже подкрепа по време на конфликта, въпреки поканата на Зеленски и посещенията на лидерите на повечето други страни от НАТО.

Конгресът обаче одобри с голямо мнозинство 40 милиарда долара финансиране на войната за Украйна през май, след като украинските войски отблъснаха опита на Русия да превземе столицата след изумително поражение за Москва.

Байдън обеща да подкрепя правителството на Зеленски толкова дълго, колкото е необходимо, въпреки нарастващата съпротива от страна на фискалните консерватори.

Припомняме, че Русия започна пълномащабно нахлуване в Украйна на 24 февруари след около осем години на сражения с по-нисък интензитет между две проруски бунтовнически републики в Източна Украйна и правителството в Киев. Байдън обвини Путин, че иска да възкреси Съветския съюз, но точната цел на инвазията не е ясна и до днес. 

За срещата си на високо равнище, красавицата Олена избра перфектно скроен и ушит костюм в пастелно жълто, съставен от елегантно издължено двуредно сако и миди пола и комбиниран с обувки на среден ток от синьо кадифе - отново стилна асоциация с цветовете на украинския флаг. Косата й е прекрасно подредена на едри вълни, а самото излъчване на първата дама е на оптимизъм, надежда и увереност, които много й отиват (четете още: Големите любовни истории: Владимир Зеленски и Елена Кияшко). 

More Celebrities

"Не ми харесва да съм кльощава": Сара Джесика Паркър за няколко заветни килограма повече

Celebrities преди 1 ден

Чуваме как Сара Джесика Паркър казва в подкаста Glad We Have This Chat, че не харесва, че е толкова слаба, въпреки факта, че много хора й завиждат за това, и добавя, че би искала да наддаде на тегло, но не може, и се заслушваме с още повече старание.   

Гаражните разпродажби на звездите и кои от тях са в ход

Celebrities преди 2 дни

Гаражната разпродажба на Chloë Sevigny беше определена като "разпродажбата на века" миналата година, сега е ред на Courtney Love: все повече и повече известни хора препродават своите емблематични артикули, като организират ad hoc пазари.