Следва

Започват продажбите в България на новите HUAWEI FreeBuds Pro 2, разработени в партньорство с Devialet

Доза секс в сряда: Брат Пит и ленената пола в Берлин...

Blessed by the heat... 

Celebrities преди 1 година

Жега, лято, юли 2022-ра - както искайте го наричайте - но фактът, че нещо вдъхновява (или принуждава, все едно) Брад Пит да покаже коленца и татуси в ленена поличка е хляб за очите... Тази седмица цяла Европа се поти страстно, температурите са рекордно високи, а той пристигна в Берлин за последната спирка в промоционалното турне на Bullet Train, последният екшън блокбъстър на г-н Пит. Мястото, на което полите (му) се веят, е градският театър Zoo Palast, а компания на the statement piece правят свободно ленено яке, прашна розова ленена риза, разкопчана, и чифт мотоциклетни ботуши Stylmartin. 

Въпреки че метеоролозите за момента не установяват пряка връзка между външния вид на Пит и болезнената жега, ансамбълът продължава серията от елегантни и чудно секси летни визии, които актьорът причини на тялото си, за да рекламира Bullet Train - че всичко е лен може да се каже, да...

Това подтиква към по-задълбочено гмуркане в стиловия ренесанс на Брад през последните няколко години. Макар че е всеобщо призната истина, че Брад Пит е един от най-стилните мъже в света, неговият прохладен, привидно лесен подход към модата причинява специален вид тръпки по кожата ни, спомняме си го с дините, и с мустачките, и с кокчето...  През последните години той се измества към по-експериментална територия на обличането, обхващайки доволно широк набор от марки - от Comme des Garçons през Rick Owens до The Elder Statesmen, като същевременно си сътрудничи върху капсулна колекция с италианската шивашка къща Brioni, озаглавена BP Signature, изпълнена с много от любимото на Пит, включително кашмирени поло пуловери и спортни якета. (Също така наскоро стана партньор на марката за ризи God’s True Cashmere, продавайки - познахте! - ризи от кашмир.) С годините вкусовете на Пит все повече клонят към занаятчийската страна на модата; говори се, че много обича Пол Харндън, наречен от GQ "най-усамотения дизайнер в модата“, а лоялността му към производителя на шапки от Венис Бийч Ник Фуке също е добре известна.


Брад Пит като Офелия - велики снимки за GQ и размисли за самотата, депресията и алкохолизма


Makes Sense, че облече пола, нали? Просто поредно излизане от комфортната зона - в името на комфорта. Това е тенденция, която мъжете, които знаят как да се обличат, експлоатират от известно време, припомняме: Оскар Айзък в Thom Browne, Пийт Дейвидсън на Met Gala, проектираната от Върджил Абло тартанова пола на Луи Вютон на Lil Nas X, Хари Стайлс постоянно... Знаете, че идеята за мъже, носещи рокли и поли, не e нова: от древногръцките химатии през шотландските килтове до японските хакама, почти всяка култура в цялата човешка история е имала своя собствена вариация на парчето. Това дори не е първият път, в който самият Пит оставя долната половина на тялото си да диша: през 1999 г. в сесия за корицата на Rolling Stone - снимана от Марк Селигер в разгара на разкъсаната, свръхмъжествена ера на Fight Club - той е в серия от блестящи мини рокли.

Безопасно е да се каже, че сме напълно запленени от Брад и повторното му обяснение в любов към тенденцията - effortless маниер, "сгънат" в неговия собствен, отличителен стилов лексикон. Усеща се неформално по най-добрия начин, елегантно, секси до слънцето... чакаме жегата, т.е. още Брад Пит по краченца... 

More Celebrities