Следва

Започват продажбите в България на новите HUAWEI FreeBuds Pro 2, разработени в партньорство с Devialet

Доза секс в сряда: Брат Пит и ленената пола в Берлин...

Blessed by the heat... 

Celebrities преди 1 година

Жега, лято, юли 2022-ра - както искайте го наричайте - но фактът, че нещо вдъхновява (или принуждава, все едно) Брад Пит да покаже коленца и татуси в ленена поличка е хляб за очите... Тази седмица цяла Европа се поти страстно, температурите са рекордно високи, а той пристигна в Берлин за последната спирка в промоционалното турне на Bullet Train, последният екшън блокбъстър на г-н Пит. Мястото, на което полите (му) се веят, е градският театър Zoo Palast, а компания на the statement piece правят свободно ленено яке, прашна розова ленена риза, разкопчана, и чифт мотоциклетни ботуши Stylmartin. 

Въпреки че метеоролозите за момента не установяват пряка връзка между външния вид на Пит и болезнената жега, ансамбълът продължава серията от елегантни и чудно секси летни визии, които актьорът причини на тялото си, за да рекламира Bullet Train - че всичко е лен може да се каже, да...

Това подтиква към по-задълбочено гмуркане в стиловия ренесанс на Брад през последните няколко години. Макар че е всеобщо призната истина, че Брад Пит е един от най-стилните мъже в света, неговият прохладен, привидно лесен подход към модата причинява специален вид тръпки по кожата ни, спомняме си го с дините, и с мустачките, и с кокчето...  През последните години той се измества към по-експериментална територия на обличането, обхващайки доволно широк набор от марки - от Comme des Garçons през Rick Owens до The Elder Statesmen, като същевременно си сътрудничи върху капсулна колекция с италианската шивашка къща Brioni, озаглавена BP Signature, изпълнена с много от любимото на Пит, включително кашмирени поло пуловери и спортни якета. (Също така наскоро стана партньор на марката за ризи God’s True Cashmere, продавайки - познахте! - ризи от кашмир.) С годините вкусовете на Пит все повече клонят към занаятчийската страна на модата; говори се, че много обича Пол Харндън, наречен от GQ "най-усамотения дизайнер в модата“, а лоялността му към производителя на шапки от Венис Бийч Ник Фуке също е добре известна.


Брад Пит като Офелия - велики снимки за GQ и размисли за самотата, депресията и алкохолизма


Makes Sense, че облече пола, нали? Просто поредно излизане от комфортната зона - в името на комфорта. Това е тенденция, която мъжете, които знаят как да се обличат, експлоатират от известно време, припомняме: Оскар Айзък в Thom Browne, Пийт Дейвидсън на Met Gala, проектираната от Върджил Абло тартанова пола на Луи Вютон на Lil Nas X, Хари Стайлс постоянно... Знаете, че идеята за мъже, носещи рокли и поли, не e нова: от древногръцките химатии през шотландските килтове до японските хакама, почти всяка култура в цялата човешка история е имала своя собствена вариация на парчето. Това дори не е първият път, в който самият Пит оставя долната половина на тялото си да диша: през 1999 г. в сесия за корицата на Rolling Stone - снимана от Марк Селигер в разгара на разкъсаната, свръхмъжествена ера на Fight Club - той е в серия от блестящи мини рокли.

Безопасно е да се каже, че сме напълно запленени от Брад и повторното му обяснение в любов към тенденцията - effortless маниер, "сгънат" в неговия собствен, отличителен стилов лексикон. Усеща се неформално по най-добрия начин, елегантно, секси до слънцето... чакаме жегата, т.е. още Брад Пит по краченца... 

More Celebrities

Ако изглеждаш така на 74 по бански, значи си Вера Уанг

Celebrities преди 20 часа

Вера Уанг сподели нови снимки по бански. 74-годишната дизайнерка, която преди шест месеца призна, че поръчва от Макдоналдс всеки ден и обожава коктейли с водка, публикува в Instagram кадри, на които позира край басейна.