Следва

5 култови факта за Кубрик, луд за връзване, роден днес

Марго Роби е най-скъпо платената актриса в Холивуд - стана ясен хонорарът й за "Барби"

Марго Роби е договорил 12,5 милиона долара за ролята си в новия филм с главно нейно участие - "Барби". Фактът превръща 32-годишната австралийка в най-високоплатената холивудска актриса.

 

 

Movies & TV преди 1 година

Преди чисто розовата сага за хубавците Барби и Кен, Марго бе рекордно оценена и за участието й в блокбъстъра "Хищни птици" - припомняме, че актрисата се подписа под хонорар от 10 милиона долара за ролята на Харли Куин през 2020 г.

Иначе, другата култова "кукла" Кен, ангажимент на Райън Гослинг, е взела същият хонорар като колегата си Роби - 12 и половина милиона долара (четете още: Едно към едно - Марго Роби и Райън Гослинг са "Барби" и Кен). 


Марго Роби в Барби

Прави впечатление, че в списъка на най-добре платените звезди до момента, съставен от Variety, освен Марго Роби, присъстват само четири жени. Това са Мили Боби Браун (10 милиона долара за Enola Holmes 2), Емили Блънт (4 милиона долара за Oppenheimer, новият филм на Кристофър Нолан), Джейми Лий Къртис (3,5 милиона за Halloween Ends) и Аня Тейлър-Джой (1,8 милиона за Furiosa).

Абсолютно лидерство по отношение на заплатите продължава да се държи от мъжете актьори. Том Круз е все така на недостижимия връх: хонорарът му за Top Gun: Maverick, според пресата, е между 12 и 14 милиона долара, но актьорът получава и процент от цялата печалба на филма, с което делът му може да достигне 100 милиона долара.


Мили Боби Браун в Енола Холмс 2

Второто място е за Уил Смит, чийто хонорар за участието в трилъра Emancipation, планиран за 2023 г. е 35 милиона долара. На трето - Леонардо ди Каприо: ролята му в "Убийците на цветната луна" на Мартин Скорсезе вкара в сметките му 30 милиона долара. Същата сума ще получи и Брад Пит, който участва във все още неозаглавена драма за Формула 1. Челната петица допълва Дуейн Джонсън, който стана с 22,5 милиона долара по-богат благодарение на главната си роля в супергеройския екшън "Черният Адам".

More from View Sofia

Всичко за "Френският бюлетин" и Тимъти Шаламе в шедьовъра на Уес Андерсън, който идва през октомври

Movies & TV преди 2 години

Тръпнем за този филм по начин, подобен на начина, по който тръпнем за House of Gucci с Гага и Адам Драйвър. Във втория най-очакван филм за годината челната позиция се пада на все по-модния Тимъти Шаламе, а режисурата е на Уес Андерсън (неговият десети филм дотук). View Sofia разкрива всичко, което буди любопитство около лентата, още повече, че наскоро френски колега - журналист ясно заяви, че филмът ТРЯБВА вече да излезе по екраните, защото вероятно ще искаме да го гледаме десетки пъти. Даже не десетки, а нагоре... 

More Movies & TV