Следва

Бела Хадид и джортовете или не прибирайте дънковите панталонки за нищо не света

Нова кралска сватба: Татяна Маунтбатън се венча, роклята като на Меган

Кралска булка номер пореден, но този път не снаха, не съпруга на принц, а просто внучка на кралицата - друго е, доза небрежност е позволена. 

 

Celebrities преди 1 година

Този уикенд аристократката лейди Татяна Маунтбатън се омъжи за приятеля си, основателят на стартъпи Александър Дрю, в катедралата на Уинчестър. 32-годишната дъщеря на маркиза на Милфорд Хейвън, син на братовчед на кралицата, беше снимана да излиза от сватбената кола, която я докара до мястото на церемонията (четете още: Кити Спенсър като булка и изяществото на 5-те Dolce & Gabbana одежди).

Засега малко се знае за сватбената рокля на булката, но бихме могли да заключим, че Татяна изглежда „играе в отбора на Меган Маркъл“, в смисъл, че и тя напълно изоставя дантелата в полза на гладкия сатен без никакви шарки. Единственият детайл е колан в талията, бродиран с искряща декорация с флорален мотив. Любопитен детайл от стила - горната част на тоалета е ушита като тениска, с къс ръкав и приятно високо обло деколте. 

Налице около тържественото събитие са и някои пикантни подробности, разбира се (иначе каква височайша сватба щеше да е). Сред гостите на младоженците бе забелязана Кресида Бонас, бившата любима на принц Хари, която по време на аферата й с внука на Елизабет II бе упорито спрягана за негова бъдеща съпруга (четете още: Всичко, което не знаем за мъжа на Меган Маркъл). 

Годежът на лейди Татяна и Алекс е факт от януари тази година. Младоженецът, паднал на едно коляно, поиска ръката на булката в заснежените Алпи, докагто двамата бяха на ски ваканция. За булката знаем само, че се занимава професионално с конен спорт и учи за психотерапевт.

Честито!

More Celebrities

Зендая представи Challengers в Сидни, тоалетът - убийствено добър

Celebrities преди 18 часа

След впечатляващите предпремиерни изяви за втората част на "Дюн", Зендая започна промоционалното турне на нов филм - Challengers на Лука Гуаданино, в който играе главната роля. На червения килим в Сидни актрисата се появи с нов цвят на косата и в рокля Loewe, създадена специално за нея от дизайнера на марката Джонатан Андерсън.