Следва

Бюст-мечта не със силикон, а с тези три трика

Чисто гола на 53, Дженифър Лопес рекламира козметика

На 53-ия си рожден ден Дженифър Лопес (тя го отпразнува в неделя, 24 юли) публикува чисто голи снимки, еманация на вечната младост, но повече - на вечната любов. "По-щастлива съм от всякога", признава звездата, докато ни приканва да си купим по нещо от новата линия на марката й за красота JLo Beauty - JLo Body

 

Celebrities преди 1 година

Според певицата, актриса и бизнес дама, тя е била вдъхновена да разшири гамата и да пусне специфичния балсам за тяло от една история с майка си - Джей Ло от малка наблюдава как майка й се притеснява от целулита.

Спомням си как й се искаше да има някаква магическа формула, която просто да го накара да изчезне. Но знаем, че истината е, че няма такава формула - признава Дж. Ло, която е в безупречна форма, което в нейни случай означава ежедневни тренировки и то старателни. 

Въпреки това, според госпожа Афлек, тя, заедно с добри експерти, успява да разработи формула, която визуално наистина подобрява кожата. И така, кремът съдържа розов пипер за изглаждане на стрии, екстракт от семена на гуарана за гладкост на кожата, кофеин за стягане, пептиди за увеличаване на производството на колаген и мощни овлажнители като масло от ший и хиалуронова киселина.

Повишеното внимание към задните части не е чуждо на самата Джей Ло - широко известно е, че дамата далновидно е застраховала тази част от тялото си за 27 милиона долара.

В ексклузивно интервю за People Лопес разкри, че грижата за себе си я води до увереност.

Чувствам се най-уверена, когато имам достатъчно сън, добра грижа за кожата, много фитнес и качествено хранене. Когато съм извън ритъм, се чувствам зле, признава Дженифър, едновременно отбелязвайки, че "красотата няма срок на годност".

Вярвам, че можете да изглеждате и да се чувствате невероятно и секси на всяка възраст, убедена е звездата, още повече, че личният й пример е налице и осезаем за всички (четете още: Така се става Дженифър Лопес: тренировка за идеално тяло на 52). 

Човекът, който споделя това мнение с Лопес и редовно й прави комплименти, е новият й съпруг Бен Афлек  - двамата в момента се наслаждават на медения си месец в Париж, за което Лопес споделя някои подробности.

Той редовно ми казва: "Харесвам те без нищо - без прическа, без грим, само ти в собствената ти кожа." Той наистина го оценява, а това ме кара да се чувствам наистина уверена и красива, споделя Дженифър.

Да, на 53 съм, това е моята възраст, но се чувствам невероятно, по-щастлива от всякога. И това е само началото, признава звездата. Възхищаваме се! 

More from View Sofia

Новолунието в Риби тази неделя или пролетен хороскоп за всички зодии

Astro преди 1 месец

Новолунията са време за подмладяване и разцъфване - като пролетта! Ако имате липса в живота си, сега е моментът да я запълните чрез ново преживяване, човек или предмет. Всички ние трябва да направим място за нови начинания, граничещи дори с невъзможното, по време на Новолуние. Имайте предвид, че всички сме като бебета, когато започваме нещо ново, така че не се страхувайте да експериментирате!

More Celebrities