Следва

Съдът застана на страната на Хейли Бийбър по дело за плагиатство, временно поне

Слагаме ли Амал Клуни в топ 3 на най-красивите жени в света? Снимки в подкрепа на тезата от Комо

Все едно кой я намира за кльощава, кой за мургава и кой за досадна. Жената е извънредно красива, краката й, както многократно сме казвали, са просто божествени, съпругът й е МЕЧТА, изобщо - красота! Семейство Клуни се радват на летните дни в луксозна вила на езерото Комо, а ние се радваме на семейство Клуни от офиса на Редакцията на View Sofia 

Celebrities преди 1 година

Хората грабят с пълни шепи от Dolce Vita-та, както бихме го правили и ние на тяхно място - бляскаво, заедно, с наслада, накипрени, парфюмирани, усмихнати - този път на вечеря с приятели по време на разточителната лятна  ваканция на семейството в Италия (четете още: Амал Клуни и божествените й крака в къса рокля с пера)

44-годишната адвокат и правозащитник носи бяла дантелена рокля от актуалната колекция на Ермано Шервино, а 61-годишният актьор - светъл костюм и бяла риза.

Амал и Джордж са отседнали в Италия заедно с 5-годишните си близнаци Александър и Ела. Настроението е топ, Александър е получил златен медал в някаква ваканционна дисциплина, мама Амал е елегантна във всеки момент от ваканцията, за което, допускаме, помагат повече от три бавачки, но така е, dolce vita! 

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.