Следва

Чудесната рожденичка Селена Гомес, 30, в класика от Versace за празника

Жената между Брин и Мъск - от обикновен адвокат до трофей за милиардери: коя е Никол Шанахан

И много богатите се развеждат. В техния случай причините са същите като при простосмъртните, но следствията варират, просто защото става дума за много, много пари. И така, милиардерът Сергей Брин се развежда със съпругата си Никол Шанахан, а ние резонно любопитстваме какво следва от това. Със сигурност Никол след раздялата ще се превърне в една от най-желаните жени на планетата. Това, съчетано с екзотичната й красота, определено е интересна тема.

Celebrities преди 1 година



Съоснователят на Google, московчанинът от еврейски произход Сергей Брин, който на 21 август ще навърши 49, е шестият най-богат човек в света. Чаровен, популярен и несметно богат, ценител на женската красота, доста семеен тип, Сергей очевидно не е пощаден от рисковете, с които живеем и всички останали, които не сме компютърни гении. Брин е подал молба за развод със съпругата си Никол Шанахан - приятно сексапилна жена от китайски произход (майка й пристига в Щатите да дири късмета си точно две години преди раждането на Никол). Никол определено е жена, за която знаем малко, но със сигурност я намираме за интереснаа - 33-годишна, екзотична, привлекателна, с вкус към публичността и много лъскавите тоалети на червения килим, майка на третото дете на Брин - двегодишно момиченце. И така, какво се знае за нашумялото бракоразводно дело дотук и за самата екзотична хубавица Шанахан, все още мисис Брин, която волно или не до седмици ще стане една от най-атрактивните във финансово отношение дами на планетата. Нещо като "колегите" си Маккензи Скот и Мелинда Гейтс (четете още: Чудната страна на разводите: бившата съпруга на Безос е най-богатата жена в света и Епичната бракоразводна сага на Бил и Мелинда Гейтс навлиза в нова фаза).  


Сергей Брин и Никол Шанахан

Според Bloomberg Брин е подал молбата за развод в началото на януари, посочвайки старата колкото света причина "непреодолими различия". Публичният анонс за течащото бракоразводно дело идва през юни, едновременно с горещия слух, че мадам Брин е всъщност последната интимна връзка не на друг, а на Илон Мъск, като забежката се е случила през есенно-зимните месеци на 2021-ва с пик през декември и става дума за кратка, но за сметка на това изключително страстна извънбрачна афера. Според източници на The Wall Street Journal въпросната гореща афера на Илон Мъск със съпругата на Брин е една от основните причини за раздялата. Самият Мъск отрече това яростно преди седмици, когато мълвата тръгна, като мигновено осподели фотография в Туитър, на която са той и Брин, и пледирайки, че двамата са близки приятели, а с госпожа Сергей Брин се е виждал два пъти за три години единствено по официални поводи и няма нищо общо с нея. Никол по принцип е адвокат, ситуиран в Силиконовта долина, има и благотворителна фондация, регистрирана апрез 2019 - Bia-Echo, чиято цел е да решава репродуктивните проблеми при жени в напреднала възраст. При така разгърнатата дейност, логично е Никол да се познава с повечето предприемчиви и богати мъже в Калифорния. От самата нея няма изявление до този момент какво я свързва и свързва ли я изобщо нещо различно от професоналното познанство с господин Мъск (четете още: Нови две бебета за Илон Мъск - майката е негов сътрудник).   

Иначе, според Business Insider, семейство Брин притежава доста общи активи, които ще бъдат разделени по време на процеса съгласно клаузите на сключения предбрачен договор. Със сигурност се знае, че Брин иска съвместно попечителство над двегодишната дъщеря на двойката, за която светът не знае подробности - нито точна дата на раждане, нито име. „Всички въпроси, свързани с правата на собственост или задълженията на страните, ще бъдат разрешавани поверително, в съответствие с писмено споразумение между страните“, се казва в документите, публикувани от изданието. Според тях, сумата, която бившата госпожа Брин ще получи след развода е дефинирана в документа и се равнява на 1 милиард.

Състоянието на Сергей Брин в момента се оценява на 94 милиарда долара. Ако се вярва на слуховете, предприемачът и съпругата му се разделят доста приятелски, което може би означава, че след развода Никол е вероятно да получи няколко милиарда долара, т.е. повече, отколкото е вписано в брачния договор.

Това, което отличава Никол от останалите развеждащи се от богатите си съпрузи жени, е, че тя е не просто съпруга на милиардер, а независима, и духом, и финансово, бизнесдама, която определено няма да остане без нищо, дори и да не получи и цент от Брин. Шанахан се обучава като адвокат в Юридическия факултет на университета Санта Клара, получава диплома по икономика от Университета на Пюджет Саунд и учи в Центъра за правна информатика към Станфордския университет. Още като студентка стартира стартъпа ClearAccessIP, който е специализиран в разработката на софтуер в областта на правото. След брака си с Брин, Никол започва да обръща много внимание на проблема с репродуктивното дълголетие - именно с тази цел тя основа фондацията си Bia-Echo, която активно спонсорира изследвания в тази област.

Припомняме, че Сергей Брин се ожени за 33-годишната Никол Шанахан през 2019 г. Преди брака двойката имаше тригодишна връзка, по време на която вървяха упорити слухове за неговата страст към Дженифър Анистън. За Сергей това е втори брак - преди това той бе женен за съоснователката на 23andMe Ан Войчицки (от 2007 до 2015 г.), като двамата имат 13-годишен син Бенджи и 11-годишна дъщеря Клои.

More from View Sofia

Какво е вагиналната парна баня: плюсове, рискове и как си я правим вкъщи, ако се престрашим

Health преди 1 година

От бюти инфлуенсърката Деси Пъркинс научихме за вагиналната парна баня: "Отидох в козметичен СПА-център и си направих лечение с вагинална парна баня. Знам, че звучи откачено. Но по онова време ми казаха, че е чудесно при проблеми с безплодието, с което се боря отчаяно, така че си казах: "Ами, добре, нека опитам". Определено никога няма да забравя това преживяване. По онова време наистина бях отчаяна, но скоро след това забременях и родих сина си, така че мисля, че съм добре сега," казва тя, и грабна вниманието ни.  

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 18 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.