Следва

Ох, ваканцията на известните: Дейвид и Виктория Бекъм в Сен Тропе

Rawr! Новолунието в Лъв УТРЕ, общо, знак по знак и с всички придружаващи астро сладости

Ще се мърка

Astro преди 1 година

Всеки, роден с астрологични позиции в огнения знак Лъв, е най-известен с порочно-добродетелното си самочувствие. И с амбицията. И със страстта. И с оптимизма. И с флиртаджийството. И с увлеченията... Просто когато управителят ти е Слънцето, ти си едновременно За всички и Повече от всички - в астрологията то е планетата, която ръководи представата ни за себе си и всичко по спектъра от егоцентризъм до най-всиша щедрост. Всичко това са теми, които ще възникнат около Лунното събитие, управлявано от Лъв този месец.

Годишното Новолуние на Лъва е този четвъртък, 28 юли в 13:55 часа. По същото време възникват още няколко огнени аспекта, което подготвя сцената за навлизане в усещането за себе си, настойчивото изразяване на нашите нужди и продължаване напред с убеденост за успех. Обясняваме >>>

Новолунието в Лъв носи солидна доза романтика и игривост

Новолуние - събитие, което се случва, когато Слънцето се сдвои с Луната - винаги представлява месечна възможност да изясним пред себе си какво искаме да инициираме и случим през следващите две седмици (до следващото Пълнолуние) и следващото шестмесечие (когато настъпи Пълнолуние в съответния знак). Повечето Нови луни се считат за подходящо време да проверим себе си и да обмислим как се справяме в определена област от живота, а тази конкретно, попадайки в Лъв, е шанс да разкрием какво се таи дълбоко в сърцето ни, да поиграем и да подхраним самочувствието и креативността.

Свързан с 5-ия дом, дома на романтиката, творчеството, детската енергия, себеизразяването, Лъвът обича флиртуващите, забавни, розови моменти в живота - и утрешният ден ще е точно такъв - подходящ за запознанства, поставяне и задържане на граници с някои от хората в живота ни, споделяне на нуждите от дългосрочна връзка или потапяне във въображаем проект, който ще изисква упорита работа, но може да ни спечели доста аплодисменти...

Също така, управляван от блестящата, пламтяща слънчева светлина, Лъвът излъчва вродени лидерски качества и самоувереност и е склонен да вярва, че дори в най-мрачните моменти има златиста подплата. Напоследък светът изглежда като предизвикателно място за живеене, но не и за Лъвовете... този взрив от енергия ще помогне да се ориентираме отново към личните постижения, празниците, стремежа към работа или дори област в живота, в които трябва да поемем по-авторитетна роля.

Тригонът на Луната с Юпитер засилва ентусиазма

В момента Луната е на 5-ти градус в Лъв, а Юпитер, планетата на изобилието, късмета и експанзията - на 8-ми градус в Овен. Всичко, което предстои около това Новолуние, ще е в пъти по-осезаемо, по-голямо, по-ярко и по-смело от обичайно (Слънцето също се приближава към своя тригон с Юпитер, който ще бъде точно на 31 юли, така че до края на юли можем да се натъкнем на много късмет). Ако обмисляте да планирате ваканция, сега тя ще се превърне в пълномащабно международно приключение; ако сте готови да представите бизнес предложение на по-високостоящи, то ще се развие от зародиш в нещо много по-амбициозно. Възможно е също така емоциите - в края на краищата говорим за Луната, планетата на емоционалността - да са на по-високи честоти от обикновено. Прегръщаме ги напълно, поглеждаме ги директно в очите и оставаме отворени за разговори, признания, извинения, прошка - както Лъвът е склонен да прави или по-точно казано, както естествено му идва.

Доближаваме се до силно зареден съвпад на Марс и Уран

Има една основна променлива в уравнението на юлското Новолуние, иновативна или просто пълна с изненади, която не произтича само от факта, че събитието е под знака на Лъва. Марс, планетата на действието, енергията и гнева, се доближава до точен съвпад с Уран, планетата на внезапните промени, революцията и бунта. За щастие този аспект, който е точно на 1 август, се случва в знак много предпазлив знак: Телец, но допирните му точки с Новолунието са много и всички крещят да очакваме неочакваното - най-вероятно в положителен смисъл и що се отнася до начините, по които искаме да стартираме най-пресните си идеи.

Меркурий се движи към точна опозиция със Сатурн, обтягайки комуникацията по много неприятен начин

По време на Новолунието Меркурий (в Лъв), планетата на комуникацията, информацията, мисленето и писането, се приближава до опозиция със Сатурн (във Водолей), планетата на ограниченията, границите и дисциплината, което може да доведе до някои сблъсъци в партньорствата. Може да почувствате, че говорите на език, различен от този на вашия soul mate, най-скъп приятел, любим човек или колега - и би било добре да направите крачка назад, за да се погрижите за собствените си нужди (най-големия урок за Лъвовете) и да видите какво можете всъщност да контролирате...

Ето как ще ви се отрази това Новолуние в Лъв, въз основа на вашия знак, не забравяйте да прочетете освен за зодията и за асцендента си >>> 

Овен (21 март-19 април)

С Новолунието, което активира 5-ия ви дом, дома на романтиката и себеизразяването, и едновременно формира тригон с Юпитер, който е във вашия 2-ри дом, дома на парите и финансовия живот, нямате интерес да се лутате и бавите, когато става въпрос за възможности за правене на пари. Споделянето как точно се чувствате и какво искате ще бъде невероятно овластяващо - и ще ви помогне да се почувствате така, сякаш сте на прав път.

Телец (20 април-20 май)

Това Новолуние попада във вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището, образувайки сладък тригон с Юпитер, който е във вашия 12-ти дом, дома на духовността, така че вашият вътрешен живот е под ярък фокус точно сега. Ще бъде добре да се ангажирате с навици и взаимоотношения, които подхранват чувството ви за баланс и споделеност.

Близнаци (21 май-20 юни)

Тъй като Новолунието попада във вашия 3-ти дом, дома на комуникацията, информацията, мисленето и писането, любопитството ви ще се покачи дори по-високо от обикновено. Този момент изисква да се потопите в супер-социален, в идеалния случай интелектуално стимулиращ проект, стартирайки на нов уебсайт или работа върху креативно бизнес предложение с приятели.

Рак (21 юни-22 юли)

Благодарение на Новолунието, което се пада във 2-рия ви дом, дома на парите и финансовия живот, образувайки тригон с Юпитер, който е във вашия 10-ти дом, дома на кариерата, вие сте запалени да правите малки стъпки, с които да увеличите паричния си поток и да спечелите повече признание от високостоящи фигури. Предприемете действия, които резонират с вашите ценности.

Лъв (23 юли-22 август)

Новолунието във вашия знак е вашият годишен шанс да изясните какво искате да постигнете като цяло. Освен това в рамките на деня ще създадете посланието (съзнателно или не), което искате да предадете на света. Размишлявайте и работете интензивно върху личните си идеи, ценности, принципи, цели.

Дева (23 август-22 септември)

С Новолунието, което се пада във вашия 12-ти дом, дома на духовността, образувайки сладък тригон с Юпитер, който е във вашия 8-ми, дома на емоционалните връзки и съвместни ресурси, този момент е буквално направен за медитация върху това, от което се нуждаете от вашите близки. Сега си струва да се застъпите за комфорта и чувството си за сигурност. 

Везни (23 септември-22 октомври)

С това Новолуние, попадащо във вашия 11-ти дом, дома на приятелствата, социалния живот и технологиите, екипните усилия са подчертани. Може би е време да се потопите в групов проект или да се видите с приятели, за да обсъдите и преосмислите дългосрочните си желания.

Скорпион (23 октомври-21 ноември)

С Новолунието, попадащо във вашия 10-ти дом, дома на кариерата и обществения имидж, ще ви дойде да се борите за признание от хора, които уважавате и които имат способността да ви помогнат да продължите напред по вашия професионален път. Не се колебайте да влезете в светлината на прожекторите.

Стрелец (22 ноември-21 декември)

С Новолунието, попадащо във вашия 9-ти, дома на пътуването, приключенията и новите знания, вие ще бъдете принудени да излезете от зоната си на комфорт - едно от любимите ви забавления, така или иначе, очевидно. Може да се вдъхновите да започнете планиране на пътуване на дълго разстояние или да научите повече за това как да продължите/обогатите образованието си.

Козирог (22 декември-19 януари)

С Новолунието във вашия 8-ми дом, дома на емоционалните връзки и сексуалната интимност, ще се настроите към това, от което се нуждаят важните хора в живота ви, особено настоящ или потенциален партньор. Разкриването и на личните ви нужди и след това изследването на неизследван терен ще бъде вълнуващо и удовлетворяващо...

Водолей (20 януари-18 февруари)

Попадайки във вашия 7-ми дом, дома на любовните и интимни партньорства, това Новолуние позволява да зададете нов тон в 1-на-1 отношенията си. Обмислянето на реципрочността и обсъждането й е от ключово значение, ако искате да се възползвате максимално от този момент.

Риби (19 февруари-20 март)

Това Новолуние попада във вашия 6-ти дом, дома на здравето, работата и добрите навици, така че ще сте мотивирани да започнете нова уелнес практика или рутина. И тъй като Луната образува сладък тригон с Юпитер във вашия 2-ри, дома на парите и финансовия живот, грижата за себе си по осезаем, физически и материален начин ще ви накара да се почувствате по-центрирани и способни да се гмурнете в доходоносен нов проект. 

More from View Sofia

Мента? Отлична идея, особено ако улучим нюанса на Кейт Мидълтън

Celebrities преди 1 година

Рокля, изработена от най-специалния шивач в двореца и носена от най-спациалната жена в двореца = приказен кралски стил! Ето и подробностите за поредния ултра сполучлив пролетен тоалет на херцогинята на Кеймбридж  

Бенедикт Къмбърбач излезе с украинското знаме на сцената на фестивала в Санта Барбара

Celebrities преди 2 години

Всички, целият свят, всеки отделен човек, независимо дали звезда или неизвестен на обществото мъж, жена и дете на земята в момента, са солидарни с Украйна и нейния народ. Всички сме съпричастни, всички сме със стегнати сърца. Един диктатор убива деца, жени и мъже пред очита на всички. Резонно, цивилизованият свят се обедини както никога преди в единодушието си - това е варварско и трябва да спре! И като казваме всички, имаме предвид именно всички. От Мила Кунис, през Шон Пен и Ленордо ди Каприо, принц Уилам и херцогиня Катрин, кралица Летисия на Испания, Анджелина Джоли, Дженифър Анистън, Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли, Виктория и Дейвид Бекъм, Джорджо Армани, Демна Гвасалия и още, и още, и още... 

More Astro