Следва

Ваканцията на известните: Шакира и децата на плажа в Мексико

Много хубавото момче на Рийз Уидърспуун и Райън Филип с филмов дебют

Netflix обяви, че третият сезон на хитовото телевизионно шоу Never Have I Ever ще има ново звездно попълнение. Става дума за хубавото момче на мама Рийз Уидърспун и татко Райън Филип, 18-годишният Дийкън, който ще има епизодична роля в проекта. Сериалът ще е дебютът на Дийкън на екрана, а снажният хубавец явно е решил да следва стъпките на родителите си.

 

Celebrities преди 1 година

Дийкън, подобно на по-голямата си сестра Ава, израства пред камерите. Уидърспуун и Филип се запознават малко преди началото на снимките на „Секс игри“ и се женят скоро след премиерата. През 1999 г. Рийз ражда дъщеря Ава Елизабет, а през 2003 г. и син - Дийкън. Семейната идилия не продължи дълго: през 2008 г. двойката обяви развод.

Въпреки това Ава и Дийкън редовно прекарват време с баща си и дори се появяват на червения килим с него. Сигурни сме, че и зрелият Дийкън, точно както татко си, ще разбие не едно сърце. „В един момент той разменяше карти с покемони, пееше песни на Бруно Марс и играеше в задния двор. На следващия ден вече беше по-висок от мен, печеше пържолите на барбекюто и правеше музика с най-добрите си приятели. Сърцето ми прелива от гордост за младия мъж, в който се превръща“, поздрави трогателно Рийз момчето си за неговия 18-ия рожден ден (Дийкън е роден на 23 октомври 2003 г.). 

 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 11 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 7 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.