Следва

Contemporary: артист продава краставичка от McDonald's за £5,000

Предрече ли един ЛИМОН участието на Райън Гослинг в "Барби"?

Witch, please?! 

Movies & TV преди 1 година

Ами, да. Суеверен да си - Кен ставаш... Всички се нарадвахме на предстоящото превъплъщение на Райън Гослинг в ролята на Кен - блестящият пластмасов принц, любимото гадже на Барби и пионерската куиър икона. Въпросното стана ясно миналия месец, след като снимка на актьора в съответния костюм започна да циркулира в големите лайфстайл медии. "Само това чаках цял живот...“, каза Гослинг, шегувайки се, след като ролята беше обявена. "Почувствах се видян. Мисля, че много Кен-ове ще се почувстват забелязани, когато гледат филма. За тях го правя."

Но русият сладур не е така убеден от самото начало. Когато първоначално режисьора на "Малки жени" Грета Геруиг се обръща към актьора, той отговаря само с: "Имам нужда от време". След като се настанява в задния си двор, вероятно за да обмисли предложението на Геруиг, той е поразен от гледката на кукла Кен "с лицето надолу в калта до смачкан лимон“. И приема това като знак, точно както и ние бихме. Изважда телефона си, прави снимка и изпраща на Грета със съобщението: "Честито, имаш си Кен“.

По неясни причини колегите от Dazed Digital решават да се спрат внимателно на тази част от историята. Каква е мощната езотерична символика на сплескания лимон, на обезкосменото тяло, проснато в калта. Имаме много въпроси - какво прави една поличба добра поличба? А лоша? Какво е истинското духовно значение на лимона? Направи ли Райън Гослинг голяма грешка? Загрижни всички да получим отговори на тези въпрос, Dazed се допитват до Лучия Старца, съвременна вещица и автор на Pagan Portals и Poppets and Magical Dolls, ето какво казва специалистът >>>

Здравейте, Лучия. Как бихте интерпретирали смачкания лимон на Райън Гослинг?

Когато някой ме попита как трябва да се тълкува нещо, което изглежда като поличба, обикновено питам как се чувстват около случката, защото това е наистина е важното. Може да видите Кен в калта до лимон и да почувствате нужда да го спасите, или може да почувствате нужда да го върнете на законния му собственик, или можете да го видите като предупреждение да не пиете много... Различно е.

Как да разберем дали това, което виждаме, е знак, а не просто случаен предмет на пода?

Знак е когато наистина предметът привлича вниманието ви и, отново, когато провокира специални чувства. Ако ви се струва, че нещо има спциално съобщение за вас, тогава е много вероятно вашето подсъзнание да изпраща сигнали. Самото нещо вероятно е случаен обект, но вие го забелязвате и чувствате като нужно, което го прави важно като предзнаменование. Подсъзнанието често работи по съновиден начин, използвайки символи, и ни кара да забелязваме неща в ежедневието, които не са особено необичайни, а само изглеждат такива. Преподавам семинари по четене на кристална топка и често това, което хората виждат, когато се учат да използват кристална топка, също е символично.

Вярвате ли в добри или лоши поличби?

И да, и не. Не мисля, че бъдещето е фиксирано. "Лоша поличба“ може да бъде по-скоро предупреждение, което дава възможност да проверим нещата наоколо, да направим по-добър избор или да разгледаме нещо по-внимателно.

Кои са класическите добри или лоши знаци, за които човек трябва да внимава?

Има много класически поличби, свързани с животни и птици. Например, поговорката за свраките: "Една е мъка, две са радост.“ Но това са само първите два реда. Като видите една сврака, трябва да кажете: "Здравей, г-н Сврака, къде е жена ти?“ и това ще предотврати скръбта. Все пак съм виждала доста самотни свраки и не съм се разболявала. Вярвам, че не е късметлийско да минаваш под стълба - в края на краищата нещо може да ти падне върху главата...

И накрая, като експерт по мистични кукли, мислите ли, че бихте могли да направите вуду кукла от Кен или Барби?

По-скоро бих го нарекла poppet, отколкото voodoo. Poppet е традиционната английска дума за магическа кукла, но да, принципно масово произведени кукли могат да се използват за правене на магии. Това би проработило, ако имате и нещо, което се свързва с човека, за когото правите магията. Това може да е част от косата му или просто тяхна снимка. Този процес може да е лечебна магия, магия за късмет или друго положително заклинание. Куклата просто представлява лицето, за което се прави магията, ако то всъщност не присъства.


Едно към едно - Марго Роби и Райън Гослинг са "Барби" и Кен


Марго Роби е най-скъпо платената актриса в Холивуд - стана ясен хонорарът й за "Барби"


Забавление за Барби и Кен: Марго Роби и Райън Гослинг, бонбони на ролери


 

More Movies & TV