Следва

5 здравословни причини да зарежем всичко и да тръгнем боси по пясъка...

Лятото на нашето недоволство: най-известните срещу новия ъпдейт на Instagram

Instagram става Tik Tok 

All About Life преди 1 година

Ким Кардашян и Кайли Дженър, както и да го гледа човек, едни от най-известните личности на всички времена, са разочаровани от действията на "втория си дом" - Instagram и използват своите многомилионни профили, за да се опълчат срещу реформата, която предстои - наглед не толкова сериозна тема колкото несправедливостта в американската правна система и следродилната депресия - теми, по които също сме се зачитали на сторитата на момичетата.

В Instagram на 26 юли Ким и Кайли публикуваха съобщението, което гласи: "Make Instagram Instagram again - спрете с опитите да бъдете tiktok, аз искам просто да гледам сладките снимки на приятелите си.“ Не е ясно защо никой друг от разширеното семейство Кардашян-Дженър не е публикувал съответното, което се извъртя в профилите и на още доста известни личности, но е безопасно предположим, че промените в Instagram ще засегнат най-много резултатите на Ким и Кайли.

Ако не сте наясно, ъпдейтът представлява следното: напоследък Instagram дава приоритет на кратките видеоклипове и фийдът прилича все повече и повече на TikTok.

@clairessocialstrategy the new IG feed is rolling out and… oof follow along to learn how you can make this new update work for YOU @clairessocialstrategy #newigupdate #igupdate #instagramfeedupdate #igfeedupdate #igfullscreenfeed #igupdatemay2022 #socialmediamanager #smm #vancouversmm #tiktokstrategy #instagramstrategy #instagramgrowthstrategy #igstrategist #igcoach #instagramcoach Funny Song - Cavendish Music

Ръководителят на Instagram Адам Мосери потвърди, че преминаването към видеa наистина се случва, обявявайки, че платформата ще премине към повече видео базирано съдържание с течение на времето поради начина, по който потребителите консумират съдържание през 2022 г. "Ще трябва да се облегнем на тази смяна, но ще продължим и да поддържаме обикновените снимки“, казва той. "Хората гледат, харесват и следят видеоклипове." Друга промяна, която социалната мрежа обмисля, е съдържанието да премине на цял екран, т.е. да стане вертикално и да се разделим с класическия квадратен фийд и изглед на профилите си: "Трябва да се развиваме, защото светът се променя бързо и ние се променяме с него.“

Миналия месец Meta обяви мащабна промяна и в на дизайна на Facebook, за да го направи повече като TikTok, в отчаян опит да постигне уместност, каквато реално компанията не е имала от времето на The Ice Bucket Challenge. Според вътрешна информация от април, получена от The Verge, ръководителите на Meta са наредили, вместо да приоритизират публикации от акаунти, които хората следват, основният фийд на Facebook да започне силно да препоръчва публикации, независимо откъде идват, имитирайки стратегията на TikTok.

Ако Meta, които притежават Instagram, са умни, те ще се вслушат в съветите на Ким и Кайли, опитни ползватели на мрежата от най-класически вид, защото предишната критика на ъпдейтите на Snapchat, например, доведе до спад на акциите на компанията майка Snap със 7%, което е по-мощно от всяка маркетингова стратегия.  

More All About Life

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 2 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.

Може ли чешмяната вода да съсипе кожата и косата ни

All About Life преди 6 дни

В обществото битува схващането, че някои видове чешмяна вода могат да повлияят негативно на кожата и косата ни, но преди да навлезем в дълбочината на въпроса, нека първо се попитаме къде се корени проблемът.