Следва

И дъщерята на Бьорк влезе в рекламния бизнес - странно хубава сесия за Miu Miu

Летищният стил на звездите: Анджелина в шоколадова пижама

Принципно рубриката ни се казва Уличният стил на звездите, but we've all been there, done that, ранните полети...

Street Style преди 1 година

Имаш болезнено ранен полет и просто искаш да станеш от леглото и да се юрнеш към летището. Разбира се, летищтният стил винаги се върти около комфорта, но носенето на буквална пижама леееко отива към твърде небрежното. Освен ако не си Анджелина Джоли. Днес в Лондон филмовата звезда беше забелязана от папараци на Хийтроу със сина си Пакс в излъскан PJ ансамбъл, следва чий е и колко струва >>> 

Коприненият комплект от топ с дълъг ръкав и поръбен панталон е Valentino в изящен шоколадов нюанс, усещането за сънливост и непринуденост е подплатено с кафявите кожени сандали Valentino Garavani, които се продават на дребно за $750 и са идеални за обуване и събуване, през металните детектори - открадваме този лайфхак.

Около рамото си Анджелина носи грамадната YSL, с която я видяхме в Рим и която със сигурност побира всичко нужно за дълъг международен полет, включително някой кец за евентуално преобуване... Чудим се що за летец е Джоли. Тя чете ли книги? Гледа ли филми? Слушател ли подкаст? Със сигурност е от типа, който кара всички останали на борда да се чувстват недостатъчно добре облечени... четете още: Trend Report: go big or go home или грамадните чанти се върнаха!

More Street Style