Следва

Истории от живота: черната вдовица Лили Сафра, чието име носи галерия в Лувъра

Ваканцията на известните: Джесика Бийл и Джъстин Тимбърлейк, любов-море

Обожаваме лятна Италия, в което съвсем не сме сами. В топлите месеци на годината там май са всички, които предпочитат да карат лелеяната си ваканция на най-красивото място в света. Там са например невероятно очарователното сем. Клуни, там са и Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл...

 

Celebrities преди 1 година

Двойката е просто чудесна, наблюдавана малко недискретно и отдалеч - обичат се, палуват, гушкат се, отдъхват, дечицата са наоколо.... Целувките и милувките се случват в Сардиния, на малък, видимо частен плаж. Тя, на 40, е с дупе - пример за праволинейни тренировки, той, на 41, е небрежен, спортен, секси, влюбен. Дори начинът, по който са избрали да се появят на плажа, говори за хармония и допълване - тя - по-разголена, в тигрови бикини, той - защитен от слънцето, направо екипиран като за октомври. На който както му харесва всъщност, важното е да е щастлив (четете още: 13 красиви доказателства, че Джъстин Тимбърлейк и Джесика Бийл са идеалната двойка).  

Джъстин и Джесика се ожениха преди почти десетилетие и са родители на две момчета - 7-годишния Сайлъс и 2-годишния Финиъс. Пожелаваме им живота им да е винаги цветен и гушкав като ваканция - прекрасно заразно е!  

Четете още: Ох, ваканцията на известните: Дейвид и Виктория Бекъм в Сен Тропе

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 6 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.