Следва

Миналото: когато арестуваха Боуи и Iggy Pop за 1/2 кг трева

8 години затвор за Шакира - дали и защо?

Плащайте си данъците, деца 

Celebrities преди 1 година

Прокуратурата в Испания заяви в тоук-що, докато Шакира вее всеизвестните си бедра в Мексико, че ще поиска от съда да осъди колумбийската поп звезда Шакира на осем години и два месеца затвор, ако бъде решена за виновна в предстоящия съдебен процес за предполагаема данъчна измама.

Шакира, чието пълно име е Шакира Изабел Мебарак Рипол, е обвинена, че не е платила на испанското правителство 14,5 милиона евро данъци между 2012 г. и 2014 г. Прокурорите казват, че освен затвор, ще поискат и глоба от 24 милиона евро. Обвинителният акт съдържа подробности за шест обвинения срещу Шакира, а тя тази седмица отхвърли сделката за споразумение, предложена от прокурорите, като вместо това избра да отиде на съд. Датата на процеса все още не е определена.

Екипът за връзки с обществеността на Шакира казва, че певицата винаги е изпълнявала данъчните си задължения. Прокуратурата в Барселона твърди, че носителката на Грами е прекарвала повече от половината от всяка година между 2012 и 2014 г. в Испания и е трябвало да плаща данъци в страната, където, предполагаме, за размива и усложнява казусът, продължаваме да следим. Припомняме, че наскоро Шакира прекрати 11-годишната си връзка със звездата на ФК Барселона Жерар Пике, от когото има две деца и четиримата живееха заедно в Барселона до съвсем скоро.

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.