Oh, mamy: Крис Дженър без капка грим в подкрепа за SKKN, бюти марката на дъщеря й Ким

Oh, mamy: Крис Дженър без капка грим в подкрепа за SKKN, бюти марката на дъщеря й Ким

Крис Дженър, на която не й личат 67-те, които ще навърши през ноември, показа лицето си без грим в реклама на марката за красота SKKN -  собственост на дъщеря й Ким Кардашян. Дамата изглежда добре, положените в годините грижи се отплащат >>>

 

 

Във видео, което Ким сподели в социалните мрежи, Крис показва стъпка по стъпка как да се грижи за кожата си. В същото време тя не се поколеба да заснеме отблизо чистото си от всякакъв грим лице, предизвиквайки възхищението на интернет потребителите.


Цитираме Крис Дженър, the mother of all scandals


Феновете на тв звездата, които са свикнали с факта, че тя предпочита да се показва публично винаги с тежък и старателно подготвен грим, както и че винаги редактира снимките си преди публикуване, й благодариха за смелостта. Мнозина отбелязаха, че и без декоративна козметика Крис изглежда страхотно за възрастта си.

Междувременно не е тайна, защото мисис Дженър го е казвала многократно, тя е обсебена от състоянието на кожата си и използва скраб, масаж на лицето и инжекции с ботокс, за да я поддържа в добра форма. Същото се отнася и за най-прочутата й дъщеря, собственичката на SKKN, марката, която стартира съвсем наскоро, в началото на юни, и на която се вълагат големи очаквания за обороти в световен мащаб, която също наскоро призна:  „Готова съм на всичко в името на младостта".

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.