Месечен ХОРОСКОП - Август 2022

Astro преди 1 година

Август започва с буквален взрив - Марс съвпада с Уран и Северния лунен възел на 1-ви. Това е изключително рядък аспект, който не се е случвал по точно същия начин от пролетта на 2007 г. и носи непредвиден и бърз напредък в част от живота ни, в която сме свикнали да приемаме нещата бавно и стабилно. На фона на колебанията, добрата новина е, че Меркурий влиза в Дева на 4-ти, което прави писането, говоренето и всички технически неща много по-лесни. След това, на 11-ти Венера напуска носталгичния Рак в името на бляскавия Лъв. Романтиката и връзките от всякакъв вид, особено партньорски, ще станат по-горещи. В същия ден, когато Венера сменя знаците, е и Пълнолунието във Водолей: reality check за правенето на жертви и съвместната работа през тези променящи се времена.

Марс се премества в Близнаци на 20-и и тогава максимата, че писалката е по-силна от меча, става 100% вярна. Марс обикновено прекарва шест седмици в знак, но ще остане в Близнаци до март 2023 г. поради предстояща ретроградност, така че се пригответе за много горещи и остроумни закачки. Тази промяна се случва точно когато започва сезонът на Дева, на 22-ри, чудесно време да освежим рутината си и да станем практични, докато лятото отминава. 

Уран става ретрограден на 24-ти, което спира трансформацията и позволява да прекараме време в преглед на всичко, което е било разтърсено от началото на годината. След това, на 25 август, Меркурий влиза във Везни, внасяйки усещане за баланс, изтънченост и справедливост във всички разговори. Август завършва с Новолуние в Дева на 27-ми, отлична възможност да подготвим списъка със задачи за края на лятото и да върнем главите си обратно в играта след изтощителен, но продуктивен месец. 

Хороскоп

Още от Astro