Месечен ХОРОСКОП - Август 2022

Astro преди 1 година

Овни, пригответе се за позитивен и приятен месец, в който космосът ви насърчава да излизате, да се забавлявате и да си почивате. Ще бъдете в най-добрата точка на креативността си, а романтичните срещи и бягства ще оглавят списъка с щастливи събития. Меркурий предшества преминаването на Слънцето в Дева и навлиза в този специфичен знак на 4 август, което е чудесна възможност да се организирате, за да извлечете максимума от следващите седмици. Дори ако започнете с основно разчистване, това може много да помогне да мислите по-ясно.

Също така ще сте нетърпеливи да намерите и да се свържете с нови или много близки хора. Такива, които ви карат да се чувствате щастливи и подкрепени. Пълнолунието във Водолей на 11-ти най-вероятно ще съвпадне с неочаквана среща - този човек или група от хора представлява освежаваща глътка въздух, която временно преобръща живота ви с главата надолу, по добър начин. Романтичните възможности изглеждат също по-големи, когато прекрасната Венера се премести в Лъв същия ден. Това е пиков момент да продължите нова връзка или да разпалите отново страстта в настояща.

Комуникацията е ключова, тъй като вашата динамична лична планета Марс се премества в Близнаци на 20 август. Ако искате да учите или работите в продажби, преподаване, медии или социални режи, може да се окажете много заети и успешни. Работата съвсем идва на мястото на играта, когато Слънцето премине в Дева на 22-ри. Следващите четири седмици ще ви накарат да се съсредоточите върху вашите планове и проекти. Ако имате стабилна стратегия, скоро ще се справите бързо с всичко.

И накрая, ако има нещо голямо, което нямате търпение да започнете, използвайте Новолунието в Дева на 27 август, за да го задвижите. Тази лунна фаза ще ви насърчи да промените навиците си, за да изградите нов и по-щастлив начин на живот. 

Хороскоп

Още от Astro