Месечен ХОРОСКОП - Август 2022

Astro преди 1 година

Изглежда, че това ще бъде натоварено време, що се отнася до общуването при вас, Водолеи. Слънцето в Лъв осветява вашия 7-ми дом, дома на любовните и интимни взаимоотношения, изваждайки най-доброто във вас и другите. Следващите седмици до 22 август ще ви мотивират да организирате и/или да се включите в събития. Това е шанс да срещнете нови хора и да заздравите връзки с приятели и семейство, което изглежда ще бъде приятно.

Междувременно Марс продължава да е във вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището, и там ще остане до 20 август, където щр ви мотивира да направите дома си по-готин. Отървете се от всичко, от което вече не се нуждаете, като го продадете или подарите, за да можете да отворите повече пространство и да се чувствате по-малко затрупани и разхвърляни. Ще си дадете повече енергия и спокойствие по този начин.

Пълнолунието във Водолей на 11 август ще е силно и вероятно емоционално време за вас. Ще придобиете представа за това кой сте и за къде сте. Проблем във връзката ви може да избухне, но се опитайте да избегнете вземането на импулсивни решения. Малко след това, на 20-ти, Марс се премества в Близнаци във вашия 5-ти дом, дома на творчеството, което прави това подходящо време да научите нови умения и да изследвате творческите си таланти. На романтичния фронт начинът, по който боравите с думите може да бъде много привлекателен, така че ако сте соло и търсите любов, използвайте това.

На 22 август Слънцето навлиза в Дева и следващите четири седмици ще проправят път за положителна промяна и шанс за преглед на финансови и бизнес въпроси. От една страна, вие ще бъдете готови да рационализирате делата си и да проучите нови начини за увеличаване на доходите си и за постигане на бизнес успех. От друга, това е възможност да изхвърлите всичко, което вече не работи за вас.

И накрая, независимо дали стартирате проект или започвате нови и по-здравословни навици, Новолунието в Дева на 27-ми е най-доброто време за стартиране на всякакви инициативи. 

Хороскоп

Още от Astro