Месечен ХОРОСКОП - Август 2022

Astro преди 1 година

Телци, бурният Марс продължава да е във вашия знак до 20 август, което ви дава допълнителен тласък на смелост и мотивация да завършите ключови проекти и планове. Въпреки това, Слънцето се пада в по-тиха лична зона и е призив да се отдръпнете и да получите нова гледна точка върху живота си и ключови проблеми в него. Починете си и се подхранвайте. Това ще ви подготви за оживена творческа фаза, която започва на 22-ри този месец. 

На 11 август има Пълнолуние във Водолей, което ще подчертае истинските ви чувства относно бъдещето ви и това, което се надявате да постигнете. Някои от прозренията, които имате, може наистина да ви изненадат. Можете също така да получите повече лично признание и да имате шанс да покажете уменията си. Другите ще оценят колко стойност и ангажираност внасяте в работа и на работното си място. Също на 11-ти Венера се премества в Лъв и във вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището, вдъхновявайки ви да направите някои промени в мястото си. Да се ​​отървете от бъркотията и да декорирате наново е добре да влезе в плановете ви, защото тези дейности ще са по-забавни от обикновено.

Марс се премества в Близнаци на 20 август, раздвижвайки финансовия ви дом и настройваки ви за някои страхотни сделки и изгодни сделки. Парите ви тотална бъркотия ли са? Е, скоро няма да бъдат... 

Когато Слънцето се премести в Дева на 22-ри, ще навлезете в пиково време за творчество, романтика и възможности за отдих. Предстоящите четири седмици са идеални да развиете уменията си и да се възползвате максимално от тях. Може дори да имате шанс да започнете малък бизнес, който носи допълнителни приходи. Новолунието в Дева на 27 август е чудесна възможност да задвижите плановете си.

И накрая, Меркурий влиза във Везни на 25-ти, така че използвайте това влияние, за да водите дискусии, да провеждате преговори и да разрешавате всякакви конфликти или други чувствителни въпроси. 

Хороскоп

Още от Astro