Месечен ХОРОСКОП - Август 2022

Astro преди 1 година

Добрата комуникация е ключът за хубав месец, Близнаци. Със слънцето в Лъв и във вашия личен 3-ти дом, дома на комуникацията, информацията, мисленето и писането, до 22 август ще бъдете в стихията си. Ще имате и успех с думи, които могат да убеждават, примамват и да внасят лидерски умения и умения за решаване на проблеми във всяка ситуация. Меркурий, вашата лична планета, дава шанс да се организирате у дома, тъй като е в Дева от 4 до 25 август. Това е страхотно време да се отървете от бъркотията и да подредите къщата си. Ако имате твърде много документи, дрехи, стари книги и други неща, рециклирайте, продайте или ги раздайте и ще имате много допълнително пространство за бъдещи разработки.

Предстои Пълнолуние във Водолей на 11-ти, така че може да се почувствате готови да пренасочите пътя си към бъдещето. Тази мощна лунна фаза ще разкрие възможности, за които никога не сте мислили, и ще направи мечтите ви малко по-ясни. Тъй като се свързва с Уран обаче, би било разумно да избягвате всякакви импулсивни ходове. Ще излъчвате страшен чар, когато Венера премине в Лъв същия ден, което е бъде много полезно за всякакви дискусии и преговори. Способността да изглаждате трудностите ще се окаже безценна в определени моменти този месец.

След като Марс навлезе във вашия знак на 20 август, вашата любознателна страна ще излезе извън контрол... Ще бъдете толкова очаровани от толкова много неща, че бихте могли да се разнообразите до тревожна степен - това е възможност да насочите енергията така, че да можете постоянно да направите положителни крачки.

Преминаването на Слънцето в Дева и във вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището, на 22-ри дава шанс да си починете и да се възстановите. Предстоящите четири седмици са идеални да бъдете със семейството си и да се занимавате с въпроси, свързани с дома. И накрая, ако сте готови да направите няколко промени в дома или семейството си, Новолунието в Дева на 27 август е знак да действате.  

Хороскоп

Още от Astro