Месечен ХОРОСКОП - Август 2022

Astro преди 1 година

Слънцето е в Лъв през по-голямата част от този месец, Раци, така че през август има акцент върху финансите при вас. Насърчаваме ви да си направите равносметка и да подредите делата си. Ако сте оставили нещата да се изплъзват, това е идеална възможност да си върнете контрола и да накарате парите да работят по-усилено за вас. И все пак, тъй като Венера се премества в Лъв на 11 август, може да ви е трудно да устоите на изкушенията. Ще сте нетърпеливи да се глезите, дори ако знаете, че не трябва.

Пълнолунието във Водолей, също на 11-ти, също се случва по вашата финансова ос и това може да повиши осведомеността ви за всякакви проблеми. Тъй като е свързано с Уран, би било най-добре да не правите импулсивни ходове, които биха могли да имат обратен ефект. Ако трябва да вземете решение, изчакайте няколко дни, докато нещата се уредят по-добре и проучите по-задълбочено възможностите си.

Духовните въпроси също ще влязат в по-голям фокус на 20 август, тъй като Марс се премества в Близнаци за дълъг престой. През това време тази планета ще стане ретроградна за период около осем месеца, което означава, че имате възможност да подобрите вътрешния си свят, като се отървете от стари вярвания и приемете нови, подобряващи живота идеи.

Ще бъдете готови съвсем да се организирате, когато Слънцето премине в Дева на 22-ри. Това е моментът да се уверите, че сметките са платени, срещите са спазени и целият ви график е актуален. Също така помага да се отдръпнете надалеч и да погледнете по-голямата картина, защото иначе ще изгубите от поглед какво се опитвате да постигнете. 

И накрая, Новолунието в Дева на 27 август е вашият шанс да дадете тласък на всякакви нови планове и проекти, особено тези, свързани с медии, социалните мрежи и интернет. Това също е чудесна възможност за общуване, създаване на ценни връзки и покачване на последователите.

Хороскоп

Още от Astro