Месечен ХОРОСКОП - Август 2022

Astro преди 1 година

Лъвове, Слънцето е във вашия знак до 22 август ви насърчава да се съсредоточите върху себе си, нуждите и желанията си. Вие сте в чудесна позиция да правите впечатление и да разширите своите таланти извън обичайните граници. Колкото повече се представяте пред хора и колкото повече инициатива поемате, толкова по-голямо влияние ще имате в настоящата си сфера и извън нея. Ще се възползвате добре и от присъствието на Венера, която се премества във вашия знак на 11-ти, което ще ви даде увереност в отношенията с други хора. Ако сте готови да се преобразите, за да впечатлите някого или да предприемете допълнителни стъпки нагоре по кариерната стълбица, давайте сега.

Също така ще трябва да се съобразите с Пълнолунието във Водолей в същия ден, което може да засили чувствата около връзките. Проблем  в отношенията ще излезе на първо място, особено ако е бил заметен под килима. Освен това ще бъдете по-наясно как наистина се чувствате относно договорни споразумения, клетви и обещания. Ще имате някои възражения срещу съответните...

От 20 август ще ви дойде да сте по-активни в социално отношение, тъй като Марс преминава в Близнаци за дълъг престой от около осем месеца, през което време ще стане ретрограден. Тази проактивна фаза ще ви накара да създавате нови връзки и да се свързвате с други хора, които са на вашите вибрации.

Финансите стават още по-голям фокус, тъй като Слънцето се премества в Дева за престой от четири седмици, започвайки от 22-ри. Ще имате възможност да очертаете разходите си и да намерите начини да подобрите делата си, така че да се чувствате сякаш напълно контролирате нещата. Меркурий се премества във Везни на 25 август, което прави следващите седмици отлично време за дискусии и преговори.

И накрая, Новолунието в Дева на 27-ми носи допълнителен импулс, ако сте готови да започнете странична работа или нов бизнес. С добро проучване скоро ще започнете да работите. Ако сте нетърпеливи да заченете някои мерки за намаляване на разходите и да възприемете нови финансови навици, давайте тогава.

Хороскоп

Още от Astro