Месечен ХОРОСКОП - Август 2022

Astro преди 1 година

Ще сте на върха на света, Скорпиони, заради Слънцето в Лъв, което ви насърчава да сте устремени, силни, издържащи на всичко. Това е време, в което можете да окажете голямо влияние върху хората и ще са повече от склонни да ви чуват, виждат, следват. Струва си да направите най-доброто, което можете, защото по този начин ще направите феноменално впечатление. В резултат на това може да ви бъдат предложени някои прекрасни възможности.

Ако сте готови да общувате и да се свързвате с приятели с висока сила, преместването на Меркурий в Дева на 4 август ви насърчава да общувате с всички правилни хора и да намерите начини да комуникирате с хора, които дърпат конците. Прекрасната Венера преминава в Лъв на 11-ти и остава там до края на месеца - нейното влияние също е идеално за общуване с колеги професионалисти и други, които вършат същия тип работа, която и вие. Това може да отвори вълнуващи възможности. С Пълнолунието във Водолей на 11 август вашият баланс работа/личен живот също може да бъде на фокус. Това Пълнолуние е в съответствие с Уран и може да съвпадне с неочаквано събитие, което ви кара да се замислите върху живота си. Прекарвате ли достатъчно време със семейството си? Ако не, ще се почувствате подтикнати да направите нещо по въпроса.

Пригответе се за интересно време, тъй като Марс преминава в Близнаци на 20-ти. Марс ще къдеъо ще остане до март 2023 г., което означава, че много неща могат да се раздвижат през това време. Това е шанс да изчистите колодите и да разрешите вътрешни проблеми. Вашият социален живот ще се издигне с още една степен, когато Слънцето премине в Дева на 22 август. Независимо дали сте нетърпеливи да се съберете с приятели, да се свържете с потенциални клиенти или да се синхронизирате с други на вашата вибрация - сезонът на Девата е супер шанс.

И накрая, Новолунието в Дева на 27-ми е идеално за започване на групов или екипен проект или за стартиране на цел, която планирате от известно време. 

Хороскоп

Още от Astro