Следва

We love: Ранвир Сингх, сексът на Боливуд, за Paper Magazine

Небрежни Ирина Шейк и Стела Максуел в Ню Йорк, всяка с фреш в ръка

Ако ви се струва неясна връзката между талия от около 60 см и това, което влиза през устата, двата великолепни супермодела демонстрират нагледно, че тя е пряка, неизбежна и вкусна 

Celebrities преди 1 година

Август в Ню Йорк тази година се оказа горещ, но миризмата на есен лекинко се носи във въздуха. Стела Максуел и Ирина Шейк бяха засечени да се разхождат из града в прости и удобни ежедневни дрехи, всяка с по чаша прясно изцеден сок от близкото кафене.

Руският супермодел е в панталон и суичър на Burberry, чието рекламно лице е, а приятелката й - в кроп топ и дънки. Както винаги, фигурата на Стела привлича особено внимание: пресата на корема и перфектният релеф впечатляват отдалеч, като за размера на талията сме почти убедени, че слиза и под заветните 60 см.  


Тържествена черна рокля: 10 топмодела в черно на бала amfAR в Кан



IVYTOPIA: съвместнта колекция на Бионсе & adidas и Ирина Шейк с безкрайните бедра


More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.