Следва

Дизайн за вдъхновение: двама мъже и две кучета в омаята на Париж

We love: Ранвир Сингх, сексът на Боливуд, за Paper Magazine

Историята е озаглавена the Last Bollywood Superstar - и той е великолепен 

Celebrities преди 1 година

37 години, 173 сантиметра, зодия Рак, очи - кестеняви, тяло - силно, да кажем...

Тези характеристики са корицата на нюйоркския Peper Magazine, а човекът е най-успешният, талантлив и желан жив боливудски актьор. Колегите пишат: Снимките се случват при затворени врата, защото Ранвир Сингх е доста гол - въпреки че не можем да си представим, че би имал нещо против хората да го гледат и виждат така. Всъщност не можем да си представим Сингх да направи каквото и да е, без хората да го гледат. В крайна сметка, кой артист е артист без своята публика? Ако Ранвир Сингх се пошегува в гората и там няма никого, той съществува ли изобщо? Какво би правил той сам в гората на първо място (вероятно гони Беър Грилс, за да го целуне)? Размишляваме върху тези дълбоки въпроси, докато лежи и позира на килима гол - да, гол...

Боливуд никога не е виждал звезда като Ранвир Сингх. Изключително популярният (и многостранен) актьор оспорва практически всеки стереотип за мъжественост във все още традиционалисткото индийско общество, като същевременно остава до голяма степен свободен от противоречия и поляризиращи мнения (освен може би когато става въпрос за стил). Има сериозни аргументи за смъртта на суперзвездите и шоубизнеса, но Сингх е най-близкото до superstar, което това поколение. Може дори да е последният по рода си.

Цялата сесия на Равнир за Paper е надолу, но историята не свършва с корицата и краткото интервю; индийският Vogue публикува статия, в която отбелязва проблематичността и противоречивостта (точно това, което PМ определят като феномени, далечни от 36-годишния актьор) на проекта. "Интернет похвали смелия ход на актьора, дори съпругата му Дипика Падуконе получи аплодисменти за това, че "позволява“ на мъжа си да се снима така рисково – освежаващо обръщане на ролите в рамките на конвенционалната динамика на пола. Въпреки това, докато интернет се къпе в отразената слава на звездата, която не се страхува да бъде себе си, маргинални елементи отправиха оплаквания към полицията заради предполагаемото нарушение на скромността от страна на Равнир. Интересно е да се отбележи, че жалба срещу актьора по четири обвинения за престъпления, които не подлежат на освобождаване под гаранция и максимум пет години наказание, е подаден от някой си Лалит Текчандани, основател на неправителствената организация Shyam Mangaram Foundation, който твърди, че действа от името на загрижени родители, които се притесняват от влиянието, което Сингх може да има върху младежта в страната, както и на обидени от сесията жени. От друга страна, брачния адвокат Ведика Чаубей, която също е подала писмена жалба срещу Сингх до полицията в Мумбай, размахва ръце, докато заявява, че "всички гледат дупето му“ по националната телевизия, вероятно ще остане като един от най-запомнящите се моменти в Индия за годината. 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 30 минути

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.