Birthday boy - Джейсън Момоа, влюбен наново и влюбен в розовото или 12 любопитни факта за актьора по повода

Birthday boy - Джейсън Момоа, влюбен наново и влюбен в розовото или 12 любопитни факта за актьора по повода

43-годишен, роден на 1-во число, Лъв, красив, ерген... 

 

Чудно хубавият дългокос мъжага от Хонолулу вчера стана на 43. Щедра е била природата към Джейсън, висок 193 сантиметра, същински исполин, но не груб, а нежен, прелъстяващ, обещаващ всичко... Да, това е Хал Дрого, светлината в очите на влюбената Халиси, нейното небе и звезди... Не може да не сте гледали "Игра на тронове"... А може би сте го виждали в ролята на "Конан Варварина" или в телевизионния сериал "Stargate: Atlantis"? Също не? Тогава гледайте "Аквамен" веднага!

Актьор, модел, сценарист, музикант, режисьор и продуцент, а отскоро и ерген, Момоа е, изглежда, във връзка с красивата Ейса Гонзалес. За романа им се чу през май тази година, малко след като новината за развода на Аквамен с Лиза Бонет се появи онлайн (четете още: Така се прави развод! Джейсън Момоа и Лиза Бонет се разделят с добро). Момоа и Бонет бяха заедно в продължение на 16 години, 5 от които в брак, и имат две деца. След като раздялата бе обявена, се появиха някои спекулации за предстоящо събиране, но Момоа ги отрече. Звездата всъщност не изглежда тъжен за проваления брак.

Хубав, известен и ерген, ето с какво да се подготвим предварително, ако случайно го срещнем в някое кафене тия дни. Следват 12 любопитни факта за Джейсън Момоа по повод рождения му ден.

1. Той е на 43

На 1 август Джоузеф Джейсън Намакеаха Момоа празнува своя 43-ти рожден ден, но не знаем дали със семейството, децата и бившата съпруга или с новата приятелка? Но остава фактът, че дори варварите и супергероите харесват торта със свещички и подаръци в цветни опаковки. Все пак всички сме деца по душа.

2. Роден е на Хаваите

Джейсън е роден в Хонолулу, в творческо семейство на майка-фотограф и баща-художник. Родителите се развеждат, когато бъдещият Аквамен е много малък, след което майка му отвежда сина си в град Норуолк, Айова, където той израства. 

3. Успешен модел е

Преди да изиграе първата си роля в Baywatch, Момоа прекарва около година в успешна кариера на модел, за която то открива дизайнера Такео Кобаяши през 1998 г. Година по-късно Джейсън печели титлата Hawaii Model 1999.

4. Той е още морски биолог, спасител и сърфист

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.