Следва

Джей Ло за пръв път на сцена след сватбата, Джаред Лето и куп супермодели на благотворителна гала в Италия

Свръхартистичното Да на Рейчъл Роджърс и Лука Венеция - сватба в корсет, гамаши и гол пъп

Традицията повелява да се ожениш през лятото. И пак традицията повелява сватбата ти да остане в историята, с нещо нестандартно, нещо много твое, нещо забележително. 

Celebrities преди 1 година

Тук са кадрите от една от най-впечатляващите европейски сватби на Лято 2022 - тази на стилиста и творчески директор на списание Indie Рейчъл Роджърс и музиканта Лука Венеция, които се ожениха в Неапол преди дни. 

Рейчъл, творческа натура до последния косъм на дългите си тъмни коси, преразглежда класическата булчинска визия, като съчетава традиционните елементи с най-неочакваното. Бели гамаши заменят роклята, горната част е рисуван корсет от Vivienne Westwood, воалът е там и е пищен и напълно истински и напълно булчински. Оригинални сандали от испанската луксозна марка Loewe с розови токове допълват цялото това шантаво, но абсолютно авторско стилово пиршество (за преситените от експерименти, припомняме друга лятна сватба от последните седмици: Честито на много хубавата булка, моделът на Victoria's Secret Надин Леополд). Гримът е готик, леко страшен дори, ноктите - също, обаче цялостното усещане е за пълна творческа вакханалия, което прави двойката атрактивна и впечатляваща, при това си личи, че се обичат и мислят еднакво.

Дрехата-секс: Ренесансът на корсета от Катерина Медичи до Били Айлиш

За партито след официалната част Роджърс е пременена в искряща рокля на Paco Rabanne, съчетана с обеци Y/Project. Булката разрязва тортата в сутиен и шорти на цветя - комбинация, вдъхновена от подобен "флорален" булчински външен вид от колекцията на Yves Saint Laurent от 1999 г., показана на подиума от Летисия Каста. Младоженецът партнира на булката с цялата си любов - на партито той вече не е със сако, а с богато щампована риза и сплетена на две плитки коса. Артистичният подход на двамата влюбени ни харесва, а на вас? Мнението ви, в анкетата най-долу в материала, благодарим >>>

Анкета

Сватбите са/не са това, което бяха?

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 13 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 10 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.