Следва

Джейн Фонда стана лице на H&M на 85: "Движи се! Само така ще останеш млад"

Риана, хубава, пищна и уверена, снима реклама на бельо

Загадъчна, затъмнена, вглъбена и в крайна сметка сластна сесия. Става дума за новата кампания на марката за бельо, собственост на Риана - Savage x Fenty с нейно участие

 

Celebrities преди 1 година

На новите снимки певицата позира по топ с дълбоко деколте, компенсирано със семпла флорална шарка. Това е първата силно разголена фотосесия на Риана, откакто стана майка през май тази година. Самата певица не споделя кога е била заснета фотосесията, но е сигурно, че снимките са направени съвсем наскоро (четете още: Кой как избра да се рекламира: Риана и Лурдес за Savage x Fenty).

В коментарите в Instagram на марката феновете се възхищават на формите на певицата и се радват, че толкова бързо след като стана майка се връща към активна работа, при това смело. 

И три месеца не са минали от раждането, леле, пише потребител с никнейм @lild224.

Ето я мама!, във възторг е @robnfentee.

Майчина гръд, е коментарът на @milliemuzee, очевидно имайки предвид факта, че гърдите на певицата изглеждат разкошно, точно като на кърмачка.

След раждането Риана се скри от публиката за известно време, появявайки се рядко публично, най-вече на вечеря в компанията на гаджето си и баща на бебето, A$AP Роки, както и по време на концертите му.

По всичко личи обаче, че една от най-популярните и харесвани жени в света е напълно готова да се върне към собствените си работни ангажименти, защото има много планове - източници на Hollywood Life са категорични, че певицата работи много усилено, докато е в майчинство.

Тя иска да предефинира концепцията за модата за бременни жени, като изгради марка, която да ги накара да се чувстват секси и красиви, докато очакват рожбите си, твърди пред изданоието близък до предприемчивата Риана, която буквално не се спира от планове, на което се възхищаваме искрено (четете още: Гардеробът на младата майка според Риана: кожа, корсет, стилето). 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 22 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.