Следва

Баш правилният кастинг: Лейди Гага е Харли Куин, 25 кадъра в подкрепа на вълнението

Детският сериал „Румбата, аз и Роналдо“ започва по БНТ 1

В детския слот в събота и неделя от 10:00 ч. гледайте игралния филм, който ще развълнува с интригуващи житейски уроци

Movies & TV преди 1 година

Тази събота и неделя (6 и 7 август) по БНТ 1 започва 8-серийният игрален филм „Румбата, аз и Роналдо“, който е част от детския слот на БНТ 1 и ще се излъчва всяка събота и неделя от 10:00 ч. В главните роли ще видим Деян Донков, Васил Банов, Димо Алексиев, Гергана Данданова, Петя Силянова и децата актьори – Мартин Паунов (Мити), Мартин Методиев (Румбата), Ангел Христов (Роналдо), Илиан Божков, Дария Хаджийска, Далия Георгиева и други.

Сюжетът на „Румбата, аз и Роналдо“ се завърта около момчета от едно малко градче, които мечтаят да си направят футболен отбор, да участват на специален турнир, да го спечелят и някой ден да станат големи играчи. По пътя към мечтата си те преодоляват трудни препятствия, свързани с бандити от всякакъв вид и калибър, включително такива на власт. Преживяват предателства, създават приятелства, преминават през сериозни конфликти помежду си. Сблъскват се и със света на възрастните, където получават първите си сериозни житейски уроци. А, докато търсят легендарно съкровище, някои откриват и първата любов.

Режисьори на 8-серийния игрален филм са Александър Косев, Станислав Тодоров, Евтим Милошев, а оператор Мартин Балкански. Сценаристи са Александър Чобанов, Владислав Тинчев, Христина Апостолова и Христо Раянов. Музиката е на Иван Тишев, с текст на песните Румен Стефанов.

Гледайте сериала „Румбата, аз и Роналдо“ от 6 август, всяка събота и неделя от 10:00 ч. по БНТ 1

More Movies & TV

"Луда по онова момче": Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс

Movies & TV преди 3 седмици

Рене Зелуегър пак ще е Бриджит Джоунс – създателите току що обещаха четвърти филм от поредицата, съобщи Daily Mail. Феновете на комедията ще се радват и на Колин Фърт и Хю Грант в продължението, четем подробностите.