Следва

Пак Ерген и пак вълнения - ето кой ще е новият мъж за милиони

ЧРД, Меган, с 30-те най-ефектни появи на красавицата като член на кралското семейство

Родена на 4 август... 

 

Celebrities преди 1 година

От днес на 41, американката, която влезе с финес и напусна с нещо подобно британския кралски двор, е момиче, към което колкото и да се заканваш, не оставаш безразличен. Смугла, властна, секси, праволинейна и смела, тя има мъж за пример, две чудесни деца и световен имидж, който е в съвсем в токата на равновесието между симпатия и непоносимост. Безкайни нарушения на протокола, често дръзнещо обемни разходи и куп любими марки - това е най-общо, с което може да бъде обобщен дотук гардеробът на херцогинята на Съсекс. А правим преглед именно на гардероба й, защото той е точното огледало на личността, особено ако си под прожекторите денонощно. 


Меган Маркъл на 40: All Time най-добрите й модни визии и още неща, с които я харесваме


На 31 март 2020 г. официално приключиха кралските правомощия на херцогинята и херцога на Съсекс. Принц Хари и Меган Маркъл станаха простосмъртни, а кралската карета се превърна в… е, не тиква, а къща в Лос Анджелис. И без обичайния протокол, привилегии, защита и други характеристики на кралския живот. На рождения ден на тази, която успя да наруши всички правила на кралския двор и да отвлече своя принц от замъка, обобщаваме най-добрите й (наистина кралски) публични появи. Четете още: Всичко, което не знаем за мъжа на Меган Маркъл!

#1 Първото официално представяне на 36-годишната бъдеща съпруга на най-завидния ерген в Европа, разбира се, е в бяло. Снежнобялото палто на The Line се превърна в забележителност в гардероба на Меган Маркъл. В него тя за първи път се появи пред пресата като булката на принца, сякаш пробвайки предварително цвета на сватбената рокля. Моделът бе разпродаден в магазините в същата секунда. Оттогава, независимо в какво се появи Меган, това манто запазва статута си на култ. Тя носи тъмнозелена рокля на Parosh под палтото и завършва визията с бежови велурени обувки Aquazzura за около 700 долара. Бъдещата херцогиня е влюбена в тази марка обувки с цялото си сърце: обувките Aquazzura са неин талисман - забелязахме в годините, че тя никога не изневерява на бранда, поне що се отнася до официални събития.

#2. Дебютът на Меган на легендарните състезания Royal Ascot е точно месец след приказната сватба в замъка Уиндзор. Меган носи елегантен бял ансамбъл от Givenchy (модната къща зад булчинската й рокля и много от вечерните й визии) и бяла шапка с черни детайли от Philip Treacy. Засега всичко е в съответствие с протокола. Но съвсем скоро тоалетите на младата съпруга на принц Хари ще дразнят пазителите на кралския дрескод.

#3. След завръщането си от ваканция, младата кралска двойка посещава шоуто "Хамилтън" на Бродуей в Лондон. В театъра Victoria Palace, където се състои представлението, Меган носи къса черна рокля на Judith & Charles, черни обувки и клъч, а Хари - тъмносин костюм. Целият свят най-накрая вижда тънките и стройни крака на съпругата на принца. Носейки мини, Меган стартира поредица от нарушения на кралския протокол, който забранява колене и рамене на показ. 

#4. На поло мача Sentebale (спортно събитие, което се провежда всяка година с благотворителна цел ), херцогинята на Съсекс се появява в тъмносиня рокля на Carolina Herrera с обемна пола, дълбоко деколте и широк колан. Съпругата на принца завършва женствената визия със сламен клъч от J.Crew, бежови обувки Aquazzura и големи слънчеви очила Tom Ford.

#5. Хари и Меган са на посещение в Ирландия през 2018 г., а британците пресмятат цената на гардероба, подготвен по повода за херцогинята, след което решават, че разходите са твърде много дори за богати данъкоплатци като тях. Но Меган пренебрегва критиките. Облича малка черна рокля на Emilia Wickstead за 2640 долара на лятното парти в британското посолство в Дъблин. Неочакван избор, предвид факта, че в един момент дизайнерът на марката критикува сватбената рокля на Меган от Givenchy и обвинява къщата в плагиатство. Дрешката е  допълнена с диамантени обеци Birks (3475 долара), обувки Aquazzura (750 долара) и сатенен клъч Givenchy за 1190 долара. Общата цена на тоалета - 8 855 долара, оттук и смущението у британците.

#6. На кръщенето на племенника на принц Хари, принц Луи, в Кралския параклис в Лондон, Меган се появява в маслинова рокля на Ralph Lauren, шапка на Stephen Jones и обувки на Manolo Blahnik.

#7. Меган Маркъл и Кейт Мидълтън присъстват рамо до рамо на женския финал на тенис на турнира Уимбълдън. Херцогините са сами на мача, без съпрузите си. За спортното събитие херцогинята на Кеймбридж избира асиметрична рокля на точки и бежова чанта Dolce & Gabbana, а тази на Съсекс - раирана риза на Ralph Lauren и широки бели панталони.

#8. През 2018 г. в Бъкингамския дворец се провежда официален прием: кралица Елизабет II връчва Наградата за млади лидери, която се присъжда ежегодно на млади хора от страните от Британската общност за изключителни постижения в различни области. Заедно с Нейно Величество в церемонията участват Меган Маркъл и принц Хари. 36-годишната Меган Маркъл е в елегантна бежова рокля на Prada и черни обувки Aquazzura и направо сияе.

#9. Меган Маркъл придружава кралица Елизабет II на пътуване за първи път: съпругата на принц Хари и баба му заминават заедно за Чешър. Херцогинята на Съсекс и Нейно Величество пристигат сутринта с известния кралски влак, който се използва от кралското семейство от 1842 г. Като начало Меган и Елизабет II участват в церемонията по откриването на моста Mersey Gateway. По-късно херцогинята и кралицата откриват Storyhouse Theatre в Чешър, като Меган е в лека миди рокля на Givenchy, а визията й допълват черен клъч и класически обувки Sarah Flint.

#10. Честването на 100-годишнината на Кралските военновъздушни сили се провежда в Уестминстърското абатство. На събитието присъства цялото кралско семейство, начело с Елизабет II. Меган Маркъл отново привлича като магнит експертите от модните среди. За появата си тя избира елегантна черна рокля с отворени рамене на Dior, към която стилистите й добавят бежови обувки и клъч, също от френската къща Dior. Визията е финализирана с шапка на Stephen Jones и диамантени обеци Cartier.

#11. Меган Маркъл в статута си на херцогинята на Съсекс за пръв път се появява без съпруг на откриването на изложбата "Тихия океан" в Кралската академия на изкуствата в Лондон. Останалата част от кралското семейство пропусна събитието, което не пречи на Меркъл да блесне отново - съпругата на принца избира черна рокля-калъф с миди дължина от колекцията на Givenchy, отново елегантни обувки Aquazzura и малък клъч със златни елементи. Херцогинята отново печели с изчистен стайлинг и естествен грим .

#12. Първото кралско турне на принц Хари и Меган Маркъл започна в Австралия. Херцогът и херцогинята на Съсекс пристигат на остров Фиджи, където са посрещнати с букети от орхидеи от представители на правителството на републиката. За случая Меган е в снежнобяла рокля на Zimmermann и шапка на Stephen Jones.

#13 След Австралия двойката посещава островите Фиджи и Тонга. За да се запознае с културата на Тонга, херцогинята избира червена рокля на английската демократична марка Self-Portrait (Меган носи рокли на тази марка повече от веднъж), малък клъч и черни обувки.

#14 На остров Тонга Меган и Хари присъстват на вечеря, организирана от принцесата на кралството Анджелика Латуфуипека Тукуахо. Меган е отново в бяло - рокля на Theia, вдъхновена от Холивуд и украсена с кристали. Любимите й обувки Aquazzura и черен клъч Givenchy допълват цялостното впечатление. 

#15 Във Фиджи Меган Маркъл присъства на първия си публичен прием след сватбата . Херцогинята изразява дълбокото си уважение към правителството на тази страна, като избира рокля на марката Safiyaa в наситен син нюанс. Синият цвят е в основата на флага на Фиджи, символизиращ водите на Тихия океан. Меган завършва тоалета с тъмносини велурени обувки и ефектни обеци.

#16. Директно от Кралство Тонга принц Хари и Меган Маркъл се завръщат в Сидни, за да връчат наградите на Австралийското географско дружество. Церемонията по награждаването се състои в хотел Shangri-La. Меган обявява от сцената победителката София Скарпарис, която получава наградата за приноса си към околната среда в Нов Южен Уелс. За вечерта херцогинята избира скъпа, но ефектна рокля на Oscar de la Renta (платът е щампиран с изображения на птици) и черни Aquazzura на ток.

#17. По време на обиколката в Австралия Меган присъства на откриването на военния мемориал ANZAC, в чест на австралийските имперски сили, които са се сражавали в Първата световна война. Меган е в много съборазен тоалет - черна миди рокля с копчета и любимата й черна шапка, която наистина й стои вълшебно. 

#18 Прочутото шоу Royal Variety Performance в Palladium Theatre в Лондон, херцогинята посещава в топ и пола Safiyaa, които вече не успяват да прикрият положението й. Меган очаква дете, красотата й струи, бижутата от канадската марка Birks помагат на красивото внушение. 

#19. Кралското семейство на Великобритания по традиция присъства на Коледна служба в катедралата "Св. Магдалена" в Норфолк. Бременната херцогиня Меган избира тъмносиньота, под формата на вталена рокля и палто в тон. Като аксесоар съпругата на Хари носи шапка с пера, кожена чанта и ботуши със стабилен ток.

#20 Модните награди в Лондон, 10 декември 2018 г. За събитието Меган пак избира Givenchy, като този път роклята е с отворено рамо. Ефекта подсилват големи гривни и лаконични обеци.

#21. Херцогът и херцогинята на Съсекс посещават Музея по естествена история в Лондон, за да видят специално подготвената пиеса Wider Earth за Чарлз Дарвин. Бременната Меган Маркъл е в смело снежнобяло - палто на Amanda Wakely (с което тя вече се е появявала на църковна служба през изминалата година), рокля на Calvin Klein и велурен клъч на Ralph Lauren в маслинен цвят.

#22. Меган Маркъл е официален гост на събитието в Кралския национален театър, като отново вдъхновява със стилна комбинация. Херцогинята на Съсекс избира дрехи в любимите си нюд нюанси, които перфектно подчертават загорялата й блестяща кожа. Калифорнийската красавица допълва роклята в бадемово-ванилов нюанс от Brandon Maxwell с подходящ блейзър. За обувките всичко е усно - и тук имаме Aquazzura, като това е същият чифт, който тя носи на официалното обявяване на годежа й с принц Хари.

#23. По време на пътуване до Мароко кралската двойка присъства на официалния прием на британския посланик в резиденцията му в Рабат. Под ръка със съпруга си бременната Меган е разкошна във фантастична ефирна копринена рокля на Dior с драпировка в нежен кремав нюанс.

#24. Меган на среща с канадската общност, която живее в Англия. Херцогинята залага на изумрудено палто Erdem, подходяща рокля и черни обувки Aquazzura.

#25. Принц Хари и Меган Маркъл са сред почетните гости на наградите WellChild. Принцът-класик е в елегантен тъмносин костюм, а съпругата му - в зелена тясна рокля от бранда PAROSH, бежово палто Sentaler, обувки Manolo Blahnik и малка дамска чанта Montunas.

#26. Първата публична поява на Меган Маркъл след раждането на първородния син на двойката Арчи е по случай рождения ден на кралица Елизабет. Налице отново е любимата марка: тъмносиня рокля на Givenchy. 

#27. Меган Маркъл на откриването на срещата на върха One Young World се появява в лилава рокля на Babaton, която внимателните фенове вече са засичали по време на пътуването на херцогинята до Биркенхед по време на бременността, и със сини велурени обувки. След раждането на първото дете Меган започва да избира по-ярки и необичайни цветове, а не обичайните нюд, черно, бяло и приглушени изумрудени и сини нюанси.

#28. Първият социален ангажимент на кралската двойка в Обединеното кралство след преместването им в Канада. Поводът за светското събитие с участието на най-обсъжданите членове на кралското семейство е церемонията по награждаването на Endeavor Fund. Почти без протокол Меган блести в изкусителна синя рокля на Victoria Beckham и обувки на Manolo Blahnik.

#29. На музикалния фестивал в Royal Albert Hall по-рано този месец Меган изглежда зашеметяващо в развяваща се червена рокля с модерното за този сезон наметало на британската марка Safiyaa. Перфектният двоен тоалет - съпругът на херцогинята носи алената униформа на генерал-капитан от морската пехота.

#30. Последните публични появявания на херцогинята като член на кралското семейство са едно от друго по-ярки. Нейният любим зелен цвят вече не е в обичайния приглушен нюанс, в супер наситено изумрудено. За кралската служба в Уестминстърското абатство Меган избира марката Emilia Wickstead, която е „вкоренена“ в гардероба на херцогинята на Кеймбридж. Строгата иначе дреха е украсена със закачливо сатенено наметало и, както изисква протокола, подходяща шапка с воал. Идеалното сбогуване с кралския гардероб.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 17 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 14 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.