Пак Ерген и пак вълнения - ето кой ще е новият мъж за милиони

Пак Ерген и пак вълнения - ето кой ще е новият мъж за милиони

Във втория сезон на романтичното предаване участничките ще влязат в двубой за сърцето на музиканта със звучно име Евгени Генчев

"Ергенът" е тв-приключение за романтици, за което от bTV казват, че се е превърнало в сензация, надминала по зрителски интерес дори първото издание на "Биг Брадър", което дълго бе считано за най-успешния риалити формат на родна почва. В резултат на големия успех, наесен отново ще следим в ефир опитите на един мъж да анамери любовта, пробвайки се сред общо двайсет и две жени. 

Откакто се разбра, че "Ергенът" ще се завърне на екран по-скоро от очакваното, заинтересованите се чудят кой ще заеме мястото на Виктор Стоянов, героят от Епизод 1, в продължението. Спрягаха се разни имена, но нито едно от тях не се оказа действителното, обявено от продуцентите преди малко. 

От bTV сложиха край на чуденките и съобщиха кой е човекът, който ще трябва да играе ролята на най-желания свободен мъж у нас. Ролята на рицаря с блестящи доспехи, за чието внимание в схватка ще влязат най-достойните според екипа представителки на нежния пол, е пианистът Евгени Генчев.

Целият живот на 33-годишния пловдивчанин е свързан с музиката. Възпитаник на Кралската музикална академия в Лондон, той получава признание както от публиката, така и от критиците. Генчев е изнасял концерти на няколко континента, споделял е една сцена със звезди от ранга на Том Джоунс, Лейди Гага, Хелене Фишер, Андреас Габалие и други. Носител е на над 15 национални и международни награди за пиано, включително и на големия приз "Добрин Петков" за постижения и принос в музиката през 2008 г.

Отскоро работи с Лука Шулич - член на международно признатата група "2Cellos", с когото изнася турнета по света. Музикантът е гост в редица събития и програми на световните телевизионни канали, а сред впечатляващите му изяви се нареждат изпълнението му в шоуто на Хайди Клум - "Следващият топ модел", както и участието му в новогодишния спектакъл пред Бранденбургската порта през 2017 г. Освен с музиката си, Генчев е познат и като композитор, педагог, актьор и писател.

Евгени има страст към свиренето от детските си години. Тогава от съседния апартамент на сградата им, в който живеела възрастна жена, често се носела музика, изпълнена на пиано. По думите му на него свирел семеен приятел, който в онзи период следвал висшето си образование в пловдивската академия и репетирал. Докато един ден той си почивал, момчето решило да седне пред клавишите, за да пробва да изпълни нещо със собствените си пръсти. Опитът му показал, че има вроден талант, който още в онзи момент твърдо решил да последва, а дарбата му постепенно му проправила път до сцената. 

Преди няколко месеца Генчев каза, че за съжаление не се прибира толкова често в родината, тъй като кариерата му се развива предимно в чужбина, където е по-познат, отколкото у нас. Въпреки това гледа да се прибира у дома между концертите, в които участва, за да бъде с близките си, но не успява да го прави толкова, колкото му се иска. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.