Следва

We love: Шарън Стоун по без бански и как се прави Инстаграм, когато си на 64

Пак Ерген и пак вълнения - ето кой ще е новият мъж за милиони

Във втория сезон на романтичното предаване участничките ще влязат в двубой за сърцето на музиканта със звучно име Евгени Генчев

Celebrities преди 1 година

"Ергенът" е тв-приключение за романтици, за което от bTV казват, че се е превърнало в сензация, надминала по зрителски интерес дори първото издание на "Биг Брадър", което дълго бе считано за най-успешния риалити формат на родна почва. В резултат на големия успех, наесен отново ще следим в ефир опитите на един мъж да анамери любовта, пробвайки се сред общо двайсет и две жени. 

Откакто се разбра, че "Ергенът" ще се завърне на екран по-скоро от очакваното, заинтересованите се чудят кой ще заеме мястото на Виктор Стоянов, героят от Епизод 1, в продължението. Спрягаха се разни имена, но нито едно от тях не се оказа действителното, обявено от продуцентите преди малко. 

От bTV сложиха край на чуденките и съобщиха кой е човекът, който ще трябва да играе ролята на най-желания свободен мъж у нас. Ролята на рицаря с блестящи доспехи, за чието внимание в схватка ще влязат най-достойните според екипа представителки на нежния пол, е пианистът Евгени Генчев.

Целият живот на 33-годишния пловдивчанин е свързан с музиката. Възпитаник на Кралската музикална академия в Лондон, той получава признание както от публиката, така и от критиците. Генчев е изнасял концерти на няколко континента, споделял е една сцена със звезди от ранга на Том Джоунс, Лейди Гага, Хелене Фишер, Андреас Габалие и други. Носител е на над 15 национални и международни награди за пиано, включително и на големия приз "Добрин Петков" за постижения и принос в музиката през 2008 г.

Отскоро работи с Лука Шулич - член на международно признатата група "2Cellos", с когото изнася турнета по света. Музикантът е гост в редица събития и програми на световните телевизионни канали, а сред впечатляващите му изяви се нареждат изпълнението му в шоуто на Хайди Клум - "Следващият топ модел", както и участието му в новогодишния спектакъл пред Бранденбургската порта през 2017 г. Освен с музиката си, Генчев е познат и като композитор, педагог, актьор и писател.

Евгени има страст към свиренето от детските си години. Тогава от съседния апартамент на сградата им, в който живеела възрастна жена, често се носела музика, изпълнена на пиано. По думите му на него свирел семеен приятел, който в онзи период следвал висшето си образование в пловдивската академия и репетирал. Докато един ден той си почивал, момчето решило да седне пред клавишите, за да пробва да изпълни нещо със собствените си пръсти. Опитът му показал, че има вроден талант, който още в онзи момент твърдо решил да последва, а дарбата му постепенно му проправила път до сцената. 

Преди няколко месеца Генчев каза, че за съжаление не се прибира толкова често в родината, тъй като кариерата му се развива предимно в чужбина, където е по-познат, отколкото у нас. Въпреки това гледа да се прибира у дома между концертите, в които участва, за да бъде с близките си, но не успява да го прави толкова, колкото му се иска. 

More from View Sofia

Фестивалът в Санремо: най-важното от първия ден на 72-ото издание

Celebrities преди 2 години

Великолепието от музика, красиви хора, безкрайно разточителна сцена, фантастични водещи и гости, и безумно много изключителна мода, стартира вчера в театър "Аристон" в градчето Санремо. Поредното, 72-ро издание на конкурса за италианска песен, следен от целия свят, ще продължи до 5 февруари. Късно снощи, 25-те претенденти за голямата награда дефилираха по сочната зелена трева, послужила за червен килим. 

Какво знаем за Ейса Гонзалес, новата приятелка на Джейсън Момоа

Celebrities преди 1 година

Джейсън Момоа, 42, не започна добре годината: актьорът премина през тежка раздяла със съпругата си Лиза Бонет. Изглежда обаче, слънцето отново грее през прозореца на хубавото момче. Близки до актьора са категорични, че красавецът е открил отново щастието.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.