Следва

Петъчна доза секс: мамо, искам ТОЗИ италианец

Целулитът на бедрата е всичко друго, но не и проблем, според учените

Surpriiise! 

Health преди 1 година

Не е тайна, че излишното количество мастни клетки в тялото може да доведе до определени здравословни проблеми. Напоследък обаче все повече учени са съгласни, че мастната тъкан в никакъв случай не е една и съща и къде в тялото се складира тази мазнина всъщност е единствено важното.


Hips Don't Lie: изваяни бедра за седмица, как?


В момента експертите са категорични, че най-опасният вид мастна тъкан е висцералната. Вероятно сте чували понятието. Образува се между органите вътре в коремната кухина. Именно тя се смята за причината за появата на "биреното коремче", отделно води и до определени здравословни проблеми.

Целулитът е резултат от подкожни мазнини. Има тенденция да се натрупва по бедрата и задните части, по коленете, корема. В същото време се счита за много по-малко вредна за здравето. Всичко това се дължи на факта, че се намира много по-далеч от жизненоважните органи. Висцералната мазнина е опасна, защото може да освободи химикали и хормони в кръвта, които причиняват възпаление. При подкожните мастни натрупвания подобна опасност няма.

След 12 години научни наблюдения, изследователи от Тексаския университет обясняват, че хората с висцерална мазнина са три пъти по-склонни да развият сърдечна недостатъчност, отколкото тези, които имат редовен целулит. За да намалите количеството на висцералната мазнина, между другото, имате вариант - изпитан и ефективен. Променяте храненето и започвате редовни упражнения (с което ставата като като Джей Ло, припомняме: Покажи на тия хора... Дженифър Лопес, белият цял и мускулите). Комбинирате това усилие с редовен прием на витамин D и калций, и свеждате опасността до минимум. А целулитът не е проблем, освен ако не ви дразни визуално. Нас не ни, нито пък  например Камила Кабейо, прочетете: „Ние сме реални жени, имаме тлъстинки, целулит и стрии“, каза Камила Кабейо, а ние се съгласихме. 

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.