Следва

Финалът на идилията: само 9 месеца и половина Ким Кардашян и Пийт Дейвидсън

И принц, и модел - красавците аристократи с успешна кариера в модата

Кралска особа с красива външност - комбинация, която, когато се случи, носи позитив х 2 

Celebrities преди 1 година

Кралските особи също трябва да работят - някои тласкани към това от жаждата за независимост, а други просто защото са твърде далеч в линията за унаследяване на трона. Често членовете на европейските кралски семейства избират кариерата на модел, което не е голяма изненада. Предложенията на модните марки към красивите момчета и момичета с известни фамилни имена и добро родословие обичайно нито секват, нито закъсняват. Днес говорим за петима наследници на прочути кралски фамилии, които освен произход за завиждане, имат и завидни договори за рекламно представителство. 


Шарлот Казираги в кампанията на Chanel есен-зима 2022 г

Шарлот Казираги

Шарлот Казираги, 36, буквално е родена, за да стане звезда в модната индустрия: майка й, принцеса Каролина от Монако, често снима за луксозни издания и е близка приятелка с Карл Лагерфелд. Няма какво да се каже за бабата на Шарлот: Грейс Кели все още е музата на много дизайнери. Няколко поредни години Казираги е редовното рекламнно лице на Gucci, докато през 2020 г. участва в първата си рекламна кампания за Chanel и оттогава не „изневерява“ на Френската къща. На модното шоу на сезон Пролет/Лято 2022 г. тя дори успя да съчетае двете си основни страсти - модата и конната езда: красавицата откри шоуто на кон, изненадвайки приятно и публиката на място, и критиците и наблюдателите по целия свят. 

Принц Николай от Дания


Принц Николай на шоуто на Dior Men Есен/Зима 2020/21

От детството си принцът на Дания се стреми към независимост и, вземайки предвид щедростта на съдбата към физическите му данни, логично избира пътя на моделството. От 18-годишна възраст младежът участва в шоута и рекламни кампании за модни марки: кариерата му започва с шоу на Burberry и продължава с дълго и ползотворно сътрудничество с Dior Men. Вярно е, че Николай, 22, не разчита на дългосрочна работа като модел. Според него моделството е просто източник на временни доходи, а не занятие за цял живот.

Мария Олимпия, принцеса на Гърция и Дания

Мария-Олимпия, 26, е сериозно ангажирана с модата: младата дама постоянно посещава шоута, минава стаж в Dior House и участва в ревюта на Dolce&Gabbana и датската марка Saks Potts. Съвсем скоро тя добави още едно модно постижение в биографията си на модел: стана рекламно лице в кампания на Aquazzura. Този ход на марката за луксозни обувки изненада мнозина: факт е, че друга дама, член на кралска фамилия, Меган Маркъл, е дългогодишен фен на нейните обувки. Херцогинята на Съсекс дълги години носи изключително обувки Aquazzura и се смята за неин неофициален посланик.


Най-горещите двойки със синя кръв на Лято 2020


Н. Пр. Падманабх Сингх


Падманабх Сингх на шоуто на Dolce & Gabbana Пролет/Лято 2019

Махараджата на Джайпур и кръщелник на принц Чарлз е участвал само в едно модно ревю досега, но пък с какъв успех: той дефилира на ревюто на Dolce&Gabbana за мъже преди 3 години. Освен това красавецът вече успя да влезе в азиатската версия на рейтинга на Forbes "30 под 30" и да спечели титлата шампион по поло.

Лейди Кити Спенсър 

Племенницата на принцеса Даяна има дългогодишни приятелства с Dolce&Gabbana: красивата жена многократно участва в шоута и рекламни кампании на марката. Освен това Доменико Долче и Стефано Габана правят роклята за шумната й сватба миналата година (четете още: Кити Спенсър като булка и изяществото на 5-те Dolce & Gabbana одежди). Лейди Кити, 31,  е постоянна героиня в лъскави лайфстайл издания на Острова и главно присъствие в клюкарските им колони, обичайно придружена от своята сестра близначкка. Парти лъвици от сой, как да не ги следиш отблизо...  


 

More from View Sofia

Много хубави жени: 5 нестандартни модела на VICTORIA'S SECRET, постигнали огромен успех

Celebrities преди 2 години

По повод рождения ден на разкошната Барбара Палвин на 8 октомври (моделът стана на 28), си припомнихме, че когато момичето дефилира за пръв път на подиума на Victoria's Secret, мнозина бързат да заключат, че тя не е достатъчно стройна за демонстрация на бельо. Въпреки че параметрите на красавицата са абсолютно в норма, но не в нормата на жестокия моделски свят от онова време. Независимо от злословията преди десетина години, Барбара направи страхотна модна кариера, доказвайки за пореден път, че една жена може да е супер секси и красива, дори и да не се вмества в обичайните параметри на понятията. Припомняме кои нейни колеги от най-емблематичните разголени ревюта постигнаха подобен успех >>> 

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 18 часа

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 18 часа

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.