Следва

Синдром на самозванеца - какво е, имаме ли го, как се справяме

Стил урок на седмицата: преходни визии назаем от Леандра Медин, Гая Репоси и още

Небанални трикове от Гая Репоси, Леандра Медин и други страхотни жени, защото е август, последният месец от лятото, и вече мирише на злато и свежест, както повелява есента.

 

Celebrities преди 1 година

Тези жени отдавна са ни доказали, че не само умеят да се обличат превъзходно, а в стила им нещо много easy, което прави приятелското заимстване безпроблемно и приятно. Те до една са дами с много характерен стил, погледът върху който всеки път е свеж и разведряващ, а темата този път е лежерният преход между август, следобедът на годината (по любимата метафора на Георги Господинов) и септември - най-нежният, най-галещ месец на есента. И така, да видим как комбинираме костюм с джапанки, вечерен панталон с тениска, пера и кецове, розово с розово и всичко друго, което умело се плъзга между забраната и позволението, между топлото и хладното, между ваканционното и градското >>> 

Леандра Медин: С гумени джапанки в града

„Това са Birkenstocks за тези, които не носят Birkenstocks“, описва известният блогър Leandra Medin простите джапанки, които обикновено си носим на басейна или на плажа. Тя обожава да ходи с гумени чехли и в града, а ние, признаваме си, харесваме и практикуваме същото. Съзерцаваме комбинацията между джапанки и копринено долнище на пижама, декорирано с пера, което отнасяме и в графата "вечерен панталон", както и другото разкошно решение - джапанки и строг костюм. Харесва ни много, главно защото е удобно, но и поради прочутия чар на контраста (четете още: Fashion Starter: Леандра Медин Коен в 5 модни принципа).  

Лара Виолета: Ура за ренесанса на маратонките с платформа от 2010-те

От 2012 до 2022 г. прочутите маратонки на платформа и с тиксо закопчалки на французойката Isabel Marant не загубиха силата ни привличането си. Вярно е, че преди 10 години нямаше шанс да се сдобиеш с чифт от тези, освен ако нямаш волско търпение за лист на чакащи или просто страхотен късмет да уцелиш първите 15 минути на зареждане, след което манията леко стихна, без да изчезне обаче. Наскоро френската марка преиздаде легендарния модел, а  новите маратонки са с десет сантиметра по-високи от оригинала си. Харесваме начина, по който блогърът Лара Виолета ги носи - с мини поли, горнища от органза и пера.

Гая Репоси: Различен бански сутрин, обед и вечер

През изминалия месец с удоволствие проследихме италианската ваканция на Гая Репоси - дизайнерката и наследница на семейната бижутерска къща Repossi успяваше да се преоблече в 5-10 различни бански костюма на ден. Ottolinger, Nensi Dojaka, цял бански Alaia в различни цветове, модели на малки марки като Andrea Adamo и Louisa Ballou - като се има предвид колко кратък миг във времето е лятото, в оставащите дни от август и първите на септември планираме да сменяме плажните тоалети със същата честота (четете още: Кой кой е в модата днес - Гая Репоси).

Стефани Брук: Бременноста не е повод да пренебрегнем сексапила

Риана успя да пренапише дрескода за бременни жени - днес все повече жени не намират за нужно да крият един от най-хубавите периоди в живота си - бременността, напротив - търсят и намират поводи да я празнуват всеки ден. Кроп топове, велосипедни шорти, чувствени рокли с изрезки и цепки - категорично да! Отделно отдаваме дължимото на начина, по който формира "бременния" си гардероб Стефани - с елек, разкопчан с няколко копчета за корема или пък силно изрязана блуза и панталон от трико с точната за случая талия (четете още: Fashion Starter: Стефани Брук & изкуството да се обличаш като петгодишно). 

Емили Синдлев: Барбикор, преди да е станало късно

Филмът за Барби на Грета Геруиг, с участието на Марго Роби и Райън Гослинг, излиза следващото лято, като предрича, че ярко розовите неща ще бъдат навсякъде. Съветваме ви да опитате "barbicor" още сега, докато тенденцията не е имала време да отшуми. Фокусирайки се върху Емили Синдлев, комбинираме сладникаво розов цвят с по-груби неща - деним, карго панталони и джапанки.

Стил урок на седмицата: Всъщност 9 от сър Ралф Лорън, роден преди 81 години днес

More Celebrities

Тенис мода номер 4 от Зендая, този път в бяло

Celebrities преди 18 часа

Тенис модното турне на Зендая вече е към своя край. Признаваме се, никога не сме се радвали толкова на буквалната мода. Стилът на актрисата, вдъхновен от тениса, за премиерата на предстоящия филм Challengers, обаче, определено е нещо много специално. През уикенда видяхме разнообразие от бели тенис визии в Милано, следващи показаното в Сидни, Париж, Рим и други столици, така че се гмурваме в приказния стилов свят на талантливата актриса, създаден от стилиста Лоу Роуч (Law Roach), за пореден път.