Следва

Чудни новобрачни: Рита Ора и Тайка Уайтити вече са съпруг и съпруга

Ваканцията на известните: с по-хубави крака от щерките, Летисия в Майорка

Кралицата, доня София и принцесите Леонор и София, на островитянска вечеря и след това разходка 

Celebrities преди 1 година

Майорка е домакин на лятната резиденция на испанското кралско семейство, в чийто нощен живот, поне на женското представителство, се включват три поколения - свекърва, майка, дъщери. В женското царство изглежда радостно и безгрижно (крал Фелипе в момента е в Богота, Колумбия, на държавно пътуване), а кралица Летисия, принцеса Леонор, инфанта София и доня София излязоха от красивия дворец Маривент за вечеря в ресторант Beatnik в хотел Puro, Палма. Усмихнати и безгрижни, вчера вечер четирите красавици разходиха цветни рокли и загорели снаги по улиците на острова до занаятчийския пазар Пасаж де Сагрера - ходенето пеша е сред най-добрите диджестиви, нали? Четете още: Летисия, Леонор и София - пораснали и прекрасни...

Невъзможно е да не се забележи приятната хармония (възстановена) между кралица Летисия и кралица София. Двете, много близки, вървят плътно една до друга, докато свекървата нежно се подпира на Летисия, четете още: Double Trouble: кралица Летисия в роклята Valentino на свекърва й отпреди 45 години или кралица София в същата дреха. Лека вечер, удовлетворяваща и от социална гледна точка, за испанското кралско семейство, което се завърна на острова с цел да усети и види какво се случва на културно-местната сцена след пандемичния локдаун.

Роклята на Летисия е фентъзи дреха във фолк стил, розов тай-дай десен на бял фон, дълги ръкави и ластици на маншетите - брандът Zara, линията Join Life (с намалено въздействие върху околната среда). Обувките, разбира се, са еспадрили, любимият й модел обувки за лятото, от марката Saladeta (със седалище в Ибиса), а платненият клъч Ikat Majorcan от Feel Mallorca. Кралицата обожава да носи испански марки и да популяризира иберийската мода и с тази мини рокля възхвали лятно и испанския ген - страхотна стегната физика и перфектен тен. Същият модел рокля, но в синьо и флорален десен за Леонор, която си има клъч чанта Adolfo Dominguez и еспадрили Mint & Rose. Zara е и едноцветната рокля с разкроени цветове в цвят слонова кост на Infanta Sofia, тоалетът на Queen Emeritus Sofia идва от същия шоп, в нюанси на розово и лилаво, с отворен пеньоар, широки панталони и въжени обувки Macarena Shoes. Достъпна мода for all - четете още: Кралица Летисия в еко H&M - изумителна елегантност в Кралския дворец в Стокхолм & Кралица Летисия като тигрова лилия в бюджетен, но безкрайно ефирен ансамбъл!

More Celebrities