Чудни новобрачни: Рита Ора и Тайка Уайтити вече са съпруг и съпруга

Чудни новобрачни: Рита Ора и Тайка Уайтити вече са съпруг и съпруга

Британската певица и новозеландския режисьор се врякоха във вярност за вечни времена. Радваме им се много, страхотна двойка!

 Още през уикенда тръгнаха предположенията, че посребреният почти 47-годишен красавец, световнопризнат режисьор, носител на Оскар и сценарист на "Тор", отново е женен мъж. На съответния пръст блесна халка, която всички фенове в социалните мрежи забелязаха, което съответно породи слуховете за женитба с приятелката му - Рита Ора. Днес информацията вече е потвърдена от самата британска певица - тя официално смени фамилията си на Waititi-Ora.

Както съобщава The Sun, звездната двойка се е оженила на камерна церемония в Лондон. „Беше наистина интимно събитие и много специално за всички присъстващи, разказа източникът на изданието. - Най-близките им хора са щастливи от това колко са влюбени". Звездите планират да организират и грандиозно парти с покани към стотици техни приятели, вкл. големи световни звезди, малко по-нататък във времето.


Любов: Тайка Уайтити коленичи, за да поправи подгъва на Рита Ора


За връзката на Тайка и Рита, 31, се заговори през май 2021 г., когато бяха заснети на романтична разходка в Сидни, където и двамата имаха работни ангажименти. Три месеца по-късно двойката направи дебюта си на червения килим на премиерата на Suicide Squad. Оттогава не можем да спрем да ги гледаме, а днес с радост честитим! (четете още: Минито на Серина, красивата Рита и всичко останало от афтърпартито на Оскари 2022). 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.