Следва

Прощалното писмо на Серина Уилямс, корица на Vogue Септември 2022: "Направих всичко. И вие можете"

Мрачни усмивки: Джесика Частейн и Зеленски в Киев

Като приятели

Celebrities преди 1 година

Светлите очи на Джесика Частейн срещнаха тези на украинския президент Володимир Зеленски. Прекрасната носителка на Оскар за най-добра актриса в главна роля за The Eyes of Tammy Faye посети Киев, за да отдаде цялата си подкрепа на украинския народ, почти шест месеца измъчван от война.

Срещата се проведе в президентския дворец: 44-годишният украински президент с опит като актьор и комик приветства Джесика с топло ръкостискане, след двамата седнаха на маса, където един до друг продължиха дълъг и напрегнат разговор. Визията на актрисата - риза, колан и черни дънки с емблематичната й червена коса, прибрана на опашка - израз на мрачния историко-хуманитарен момент, който преживяваме. Снимките, направени по време на срещата, показват двете души на Джесика: видимо притеснена и натъжена , когато чува директно от президента за ужасната ситуация, през която преминава Украйна, и след това усмихната когато, заедно със Зеленски, застава пред украинското знаме с лице, винаги естествено озарено от светлината на очите му.


Букет слънчогледи за Олена Зеленска в Белия дом - първата дама на Украйна в съвършен тоалет


Неговата усмивка и неговата светлина са жизненоважни в този момент и подсилват надеждата на цял един народ, който самата Частейн определя като "невероятно силен и смел". Актрисата посети и детската болница Охматдит, където показа близост и съпричастност на хоспитализираните деца.

Президентът Зеленски публично благодари на Джесика Частейн за посещението и подкрепата й чрез прочувствена публикация в социалните канали: "Американската актриса Джесика Частейн днес е в Украйна. За нас тези посещения на известни личности са изключително ценни. Благодарение на това светът ще чуе, разбере и узнае истината за това, което се случва у нас”.

Посещението на Джесика Частейн е само последният пример за близостта на холивудските звезди с украинската кауза . Преди нея други големи имена в киното посетиха Украйна: Шон Пен, Анджелина Джоли, Леонардо ди Каприо, Бен Стилър, Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли, Лив Шрайбър, Мила Кунис и Аштън Къчър.

More Celebrities