Следва

Всяка вечер кулинар: божествено проста Шарлота с ябълки

We Love: секси ранноесенната Бела Хадид

Въпрос едно - откъде такава пола? Въпрос две - можем ли да обхванем всички важни модни тенденции за есента в един аутфит? И въпрос три - кой е момъкът на снимката до Бела? 

 

Celebrities преди 1 година

Една от основните тенденции за предстоящия сезон е препи (preppy style) стилът -  университетски суичъри, "училищни" поли, ризи с връзки - всичко това трябва да присъства в гардероба ви в следващите месеци. Звездите, на апринципа на изпреварващото действие, вече носят всички тези неща навън и изглеждат прекрасно, съответно и ние ще дадем принос към този тип обличане в първия възможен момент, в който си набавим такава "училищно униформена" пола като на красивата Бела. С което отговаряме на първия въпрос - не знаем нейната каква марка точно е, но най-долу в материала споделяме няколко, които относително й приличат (четете още: Уличният стил на звездите: Бела Хадид и педя пола - лакът крак).  

Освен скъсената пола молив, Бела Хадид носи загащена черна тениска и изрязано тъмносиньо бомбър яке. Забележете колко хладнокръвно моделът балансира между класическото и спортното: комбинира обувки на стабилен ток с чорапи Nike и кожена чанта с форма на топка за ръгби, и едри бижута с малки очилца. Всичко в този тоалет говори: Обожавам ранната есен, чувствам се супер в кожата си, да живее експериментът. Т.е. тенденциите за Есен 2022 са прекрасно интерпретирани и извеждащи на преден план предимствата на фигурага на модела. Относно придружителят на мис Хадид, това не е никой друг, а нейният вече доста отдавнашен приятел Марк Калман, опресняваме инфото за него тук.  


Miu Miu, 1320лв


Isabel Marant, 299лв


Norma Kamali, 205лв


Alexander McQueen, 1350лв


Reformation, 285лв


Salvatore Ferragamo, 6 666лв


Rasario, 822лв

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 29 минути

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.