Следва

„Тя скри подарък от саудитския принц“ - нови сензационни разкрития за Меган Маркъл в книгата на Том Бауър

„Тя държеше на най-скъпото и кръсти сина си на комикс“: 5 нелицеприятни факта за Меган Маркъл от новата книга на Том Бауър

Кралският биограф Том Бауър, ровейки се във впечатленията и спомените на над 80 души, работили или другарували с Меган Маркъл, издаде втора биографична книга за бившата актриса седмици преди 41-ия й рожден ден. Бестселърът вади скелетите, които херцогинята на Съсекс държи да останат скрити. 

Celebrities преди 1 година

На пазара е една от най-дългоочакваните книги за кралското семейство, написана от истинския "ловец на вещици" Том Бауър. Британецът е известен разследващ журналист с остро перо, което не понася компромисите. В резултат, всички факти са изведени без филтър, което прави новия шедьовър на писателя много опасен за Меган Маркъл и принц Хари.

И така, първите подробности за книгата "Отмъщението: Меган, Хари и войната между Уиндзорите" вече са в мрежата. Систематизираме 5 точки от книгата, които досега не бяха известни на обществото и имат всички шансове да шокират. 

1. Панаир на суетата

В процеса на подготовка на книгата си Бауър провежда няколко интервюта с хора, работили с Меган Маркъл преди кралския й период. Става известно, че най-неприятните черти на Меган са изключителната емоционалност и нетърпима взискателност: тя настоява всички текстове и заглавия с нейно участие да бъдат лично одобрени от нея. Когато вижда неодобреното заглавие на Vanity Fair, отнасящо се до принц Хари, тя е бясна, защото не й се нрави интерпретацията на колегите, че е "луда" по херцога на Съсекс.

2. Обувки "назаем"

Скандална подробност се оказва навикът на Меган Маркъл мълчаливо да прибира разни неща след снимки за списания. Така например, в края на снимачен ден за списание Elle France, Меган напусна обекта, носейки си обувките на Джанвито Роси, подбрани от стилиста на сесията за снимките. Всички знаем, самите ние сме го правили стотици пъти, че правилото е: при организацията на снимачния процес, стилистите на изданието заемат обувки от избрани скъпи марки на своя отговорност, след което са длъжни да ги върнат в бутика на марката във вида, в който са ги получили. Вниманието към "служебните" обувки е пословично - гьонът се облепва с тиксо, стъпките се свежат до минимум, следи се за всяка прашинка по тях. Е, в случая г-жа Маркъл елегантно „забравя“ да свали новите обувки, в които позира за снимките, което не й пречи по-късно спокойно да се появява в тях на публични места и обществени събития.


Меган с обувки Gianvito Rossi, снимки за Elle France през 2015 г

По ирония на съдбата, първите й емблематични бежови обувки Aquazurra, които носи при обявяването на годежа й с принца на Англия, са именно чифт, който тя решава "да задържи". 


Меган носи същите обувки Gianvito Rossi през 2018 г

Случаят е от неин рекламен ангажимент за универсалния магазин Reitmans в Канада. В хода на проекта тя моли стилистите да обуе точно тези обувки Aquazurra, което и е направено. Представете си изненадата на организаторите на сесията, когато елегантните бежови обувки се "изпаряват" от пробната. 

3. Наистина разплака Кейт Мидълтън.

Въпреки факта, че Меган отрече този факт в интервюто с Опра Уинфри, свидетели твърдят друго. Първият открит конфликт между двете херцогини се случва по време на подготовката за сватбата на Съсекс (април 2018 г.).

Докато са на проби на роклите на шаферките, една от които е и дъщерята на Катрин - Шарлот, Меган демонстрира неуважително отношение, позволявайки си дори да издевателства над невръстната принцеса Шарлот. Въпреки кралския протокол, който изисква всички шаферки да са обути с чорапогащи, Меган настоява момиченцето да остане с боси крака и да махне чорапогащника. Освен това тя сравнява принцесата с дъщерята на приятелката си Джесика Мълрони, освен другото и стилист на Меган, чието момиченце пробва по-къса рокля. Меган държи Шарлот също да е с по-къса дреха на церемонията: „Тя в ултимативна форма поиска роклята на Шарлот да бъде по-къса. Джесика Мълрони също притискаше Кейт. Този натиск и отношението накараха Катрин да се разплаче."


Кейт Мидълтън и Джесика Мълроуни на пробите на роклите на шаферките

4. Държи на най-скъпите хотели и задължително частни самолети

В началото на аферата си с принц Хари Меган периодично лети до Лондон. Нейният агент буквално "изнудва" издателските къщи в столицата за срещи, защото актрисата има фикс идея - да издаде книга по блога си The Tig. При пътуванията тя настоява на най-добрите хотели, като веднъж напуска предплатен хотел, защото е забелязала клетка с папагал в коридора! Според очевидци Меган е побесняла, крещейки, че не може да живее в един хотел с птица.

Що се отнася до отношенията й с Хари, тя още от самото начало дава да се разбере, че иска само най-доброто. Маркъл държи на частни самолети за полетите си и от самото начало настоява да й се превеждат суми, с които да покрива гардероба си когато позира пред фотографите. 

5. Името Арчи е на любим герой от комикс

Световната общност дълго време не успяваше да разбере откъде принц Хари и Меган Маркъл са взели идеята да кръстят първородния си син Арчи. Оказва се, че името е заимствано от любимия комиксов герой на Меган, който тя обожава като дете. Говорим за поредица от истории за млад червенокос мъж на име Арчи. Именно тези комикси й купува баща й, когато отиват на сладолед през уикендите.


Четете още скандални разкрития за Меган от току що излязлата книга в Англия: „Тя скри подарък от саудитския принц“ - нови сензационни разкрития за Меган Маркъл в книгата на Том Бауър


 

More Celebrities