„Тя държеше на най-скъпото и кръсти сина си на комикс“: 5 нелицеприятни факта за Меган Маркъл от новата книга на Том Бауър

„Тя държеше на най-скъпото и кръсти сина си на комикс“: 5 нелицеприятни факта за Меган Маркъл от новата книга на Том Бауър

Кралският биограф Том Бауър, ровейки се във впечатленията и спомените на над 80 души, работили или другарували с Меган Маркъл, издаде втора биографична книга за бившата актриса седмици преди 41-ия й рожден ден. Бестселърът вади скелетите, които херцогинята на Съсекс държи да останат скрити. 

На пазара е една от най-дългоочакваните книги за кралското семейство, написана от истинския "ловец на вещици" Том Бауър. Британецът е известен разследващ журналист с остро перо, което не понася компромисите. В резултат, всички факти са изведени без филтър, което прави новия шедьовър на писателя много опасен за Меган Маркъл и принц Хари.

И така, първите подробности за книгата "Отмъщението: Меган, Хари и войната между Уиндзорите" вече са в мрежата. Систематизираме 5 точки от книгата, които досега не бяха известни на обществото и имат всички шансове да шокират. 

1. Панаир на суетата

В процеса на подготовка на книгата си Бауър провежда няколко интервюта с хора, работили с Меган Маркъл преди кралския й период. Става известно, че най-неприятните черти на Меган са изключителната емоционалност и нетърпима взискателност: тя настоява всички текстове и заглавия с нейно участие да бъдат лично одобрени от нея. Когато вижда неодобреното заглавие на Vanity Fair, отнасящо се до принц Хари, тя е бясна, защото не й се нрави интерпретацията на колегите, че е "луда" по херцога на Съсекс.

2. Обувки "назаем"

Скандална подробност се оказва навикът на Меган Маркъл мълчаливо да прибира разни неща след снимки за списания. Така например, в края на снимачен ден за списание Elle France, Меган напусна обекта, носейки си обувките на Джанвито Роси, подбрани от стилиста на сесията за снимките. Всички знаем, самите ние сме го правили стотици пъти, че правилото е: при организацията на снимачния процес, стилистите на изданието заемат обувки от избрани скъпи марки на своя отговорност, след което са длъжни да ги върнат в бутика на марката във вида, в който са ги получили. Вниманието към "служебните" обувки е пословично - гьонът се облепва с тиксо, стъпките се свежат до минимум, следи се за всяка прашинка по тях. Е, в случая г-жа Маркъл елегантно „забравя“ да свали новите обувки, в които позира за снимките, което не й пречи по-късно спокойно да се появява в тях на публични места и обществени събития.


Меган с обувки Gianvito Rossi, снимки за Elle France през 2015 г

По ирония на съдбата, първите й емблематични бежови обувки Aquazurra, които носи при обявяването на годежа й с принца на Англия, са именно чифт, който тя решава "да задържи". 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.